STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

Şimdi bu kargalar eğer yenilirlerse hakem diye ağlamaya başlarlar. Bahaneleri hazır.

hakemin hüseyin göçek olması çok kötü oldu..%100 lehimize olan kararlarda bile 2 kere düşünür, hatalı karar vermeyeyim diye.

Selçuk ve Sneijder FB'ye, Melo ve Burak'da BJK'ye karşı iyi oynamış ve goller atmıştır her daim.

Oooooo Hüseyin Gökcek Hocam yönetecek mis maci...

- Vahap Beyaz, Hüseyin Göcek, Ahmet Cakar, Sampiyonsun GALATASARAY :cimbombom::cimbombom::gsbayrak:

Hiç de imkansız bir ihtimal değil,geçen seneki gibi bir grup gelirse yine 3. olur Uefa'ya gideriz.Uefa'ya kaldık diye maçları boşverecek halimiz yok hedef kupayı almak olacak.

Fb bile yarı final oynadıysa biz neden almayalım?

Ben hala Hamburg'a karsi elendigimiz sezona yaniyorum. O sezon gercekten inaniyordum finale cikacagimiza.

1:1 lik ilk mactan sonra Almanya da herkes bizi turu atlayan taraf olarak öngörüyordu. 3 dakikada yikildik, o sezon da ayni son 2 senedir oldugu gibi cok kolay gol yiyorduk zaten.

Beni banladinizmi limitmi koydunuz dün yazamıyordum gece yazabiliyordum bu sabah geri yazma seçeneği yoktu simdi tekrar geldi. Ceza veriyorsaniz bari haber verin birde modlar a bile mesaj atamiyoruz saçma

Ben hala Hamburg'a karsi elendigimiz sezona yaniyorum. O sezon gercekten inaniyordum finale cikacagimiza.

1:1 lik ilk mactan sonra Almanya da herkes bizi turu atlayan taraf olarak öngörüyordu. 3 dakikada yikildik, o sezon da ayni son 2 senedir oldugu gibi cok kolay gol yiyorduk zaten.

Ne olursa olsun abi tamam kadromuzda eksik falan çoktu da 2-0'dan da kendi evinde 2-3 turu bırak maç verilmez. :(

Ayrıca hakem müsveddesi Almanya'daki maçta son dakika golümüzü faul gerekçesiyle iptal etmişti ama faulle alakası bile yoktu,tertemiz goldü.

Kadıköy'deydi bir de final ya,kesin alırdık kupayı Hamburg'a malca elenmesek. :(

Geri
Üst Alt