Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
İzleyebilseydim onu da severdim sanırımBaya küçüktüm bizde oynarken.
Şınayder?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyebilseydim onu da severdim sanırımBaya küçüktüm bizde oynarken.
Şınayder?
Şıno da öyle. Ama Bjk'ye gol atsın + 2 kupayla bitirelim o da efsaneler arasına girer![]()
Şimdi bu kargalar eğer yenilirlerse hakem diye ağlamaya başlarlar. Bahaneleri hazır.
Aynen katılıyorum bir de UEFA kaldırmalı en kötü.![]()
UEFA'yı da kaldırırsa Florya'da heykeli açılır![]()
Değiştirdim,aynen meloAttığın resim açılmıyor ama az çok tahmin ettim Melo mu ?
beşiketaş'ın kocaları saymakla bitmiyor eskiden fleurquin vardı adamın attığı bütün goller bjk'yeydi yanlış hatırlamıyorsamSonra Hasan Kabze, Sasa İliç reis, Milan Baroş falan baya var öyle
![]()
Yenip şampiyon olalım da zırlamalarını çekmeye razıyım.
Maç şöyle 0-0 giderken kargalar iyi oynarken son dk'larda haksız bir penaltı çalınsın da KUDURSUNLAR.![]()
Haksız penaltı da şöyle olsun,Burak ceza sahası dışında kendini yere atsın.![]()
Düşünemiyorum kargaların hallerini.![]()
Hiç de imkansız bir ihtimal değil,geçen seneki gibi bir grup gelirse yine 3. olur Uefa'ya gideriz.Uefa'ya kaldık diye maçları boşverecek halimiz yok hedef kupayı almak olacak.
Fb bile yarı final oynadıysa biz neden almayalım?
Ben hala Hamburg'a karsi elendigimiz sezona yaniyorum. O sezon gercekten inaniyordum finale cikacagimiza.
1:1 lik ilk mactan sonra Almanya da herkes bizi turu atlayan taraf olarak öngörüyordu. 3 dakikada yikildik, o sezon da ayni son 2 senedir oldugu gibi cok kolay gol yiyorduk zaten.