STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

şu maçı kazansak önümüz açık hadi lan kazanın şu maçı burak efendi farkında değil tabi

Burağı aksine bugün ben beğendim gerçekten geriye çok koşup top almaya pas alışverişi yapmaya çalışıyor ama tabi o teknikle bir yere kadar bizimkiler takım olarak çok geriye çekildiler ilk 10 dk ile kalan 35 dk arasında çok fark var gol at-yat taktiği uyguluyorlar şu an

ben santrafor yönüne bakarım abicim. ileride top tutamıyor, rakip defans ile didişemiyor, adam eksiltemez birsey edemez. yoksa kosuyor ama kosmak ile olmuyor.

CFygjmdUgAIguBi.jpg

Yav kontrollü oyunla, ceza sahasına gömülmeyi aynı sanıyor bu HH. Pas yap biraz, hurra hücum kimse beklemiyor zaten. Selçuk Hamit Melo Sneijder, bir sürü pasör oyuncu var. Topu tut biraz ayağında, çok gömüldük. Sneijder solda etkisiz kaldı hem hücum hem savunma açısından. Oraya Yasin'i sağa Hamit'i atmak daha mantıklı.

Neyse, her şey bir kenara. Kazanacağız. Konsantrasyon ve 76 puan!!!

Hücumda bir adam eksik resmen bizde. Bunu hissettik. Sneijder solda asla oynamamali.

Serdar hic gelmiyor zaten Bruma'yi üstüne salmak lazim. 4-2-3-1'e dönmemiz lazim.

Orta sahada bir fazlayiz güya ama sol kanat savunmamiz SIKINTILI. Üstelik merkezde 3 tane düz orta sahayla oynuyoruz, temposuz 3 adam.

Sneijder de sahada olmayinca sapkadan tavsan cikaran isim Yasin'e kaldik tamamen. Orta sahamiz olmayinca Burak da kayboldu.

Ortalama bir kanat oyuncusu bile isimizi görür suan, Bruma fazlasiyla yerinde bir hamle olur.

Oyunun kontrolü bizde olmali, daha fazla pas yapmaliyiz. Yasin disinda pozisyona giren oyuncumuz yok!

Defans top çıkarmasını bilmiyor. Hep dandun. Biraz dikkatli olsalar maçı kontrol edebiliriz.

Rıdvan Dilmen: "Beşiktaş'ın bir şekilde sonuca gidebileceğini düşünüyorum"

İkinci devre ikinciyi atacağız gençler. 2-0 veya 3-0 kazanacağız Allah'ın izniyle.

zaten aşklar hep yalan dolan
sonu hep acı hüsran
bize her sevdadan geriye kalan
sadece galatasaray

Haydi bastır şampiyon...

Yahu Hamza şu sneijder'i forvet arkası oynat arkadaş forvet arkası yaa

Laa bu değişmez kuraldır kanundur hatta

Geri
Üst Alt