STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

ben santrafor yönüne bakarım abicim. ileride top tutamıyor, rakip defans ile didişemiyor, adam eksiltemez birsey edemez. yoksa kosuyor ama kosmak ile olmuyor.
Kaç kere top ileri gitti ki burağa tek destek veren yasin şu anda ne selçuk ne sneijder yanına sokuluyor adamın tek başına ne yapabilecek adam ayrıca o atınç devesini de unutmamak lazım futbol falan oynadığı yok o devenin bildiğin güreşiyor

Kazansak nolcak , HH ile gelecek sene ŞL de rezil ederler bu kafayla.

Ben Türk antrenör izlemek istemiyorum ya hepsi geri kafalı..

CFyhSc2WAAEP8S5.jpg

Mrs. Sneijder & Balta

Ileride top tutacak bir forvetimiz yok, bu nedenle bu oyun düzeniyle kesinlikle devam etmemeliyiz. Orta sahada Atiba-Necip ikilisi varken bunlarin üstüne gitmemek büyük hata.

Gol atıp geriye çekilmek gibi bir taktikle oynuyoruz kaç haftadır.

Topu rakibe bırakırsan ve kontra atak taktiği denersen rakibi cesaretlendirdiğin gibi kalende golüde görerek kendinini cezalandırırsın.

Kazanmak isyiyorsan top sende olmalı ve rakibide rahatsız etmelisin. Yaptığımız tek şey Beşiktaş ataklarını ceza sahamızda bekleyerek önlemek. Aldığımız topuda kontra atağa hiç uygun olmayan, eli ayağı birbirine dolanan Burağa vererek topu ezmek.

GT-I9300 Tapatalk

abi bu sabride hic güven vermiyo, geri geri kaciyor frei gelince...korkuyorum resmen

hamitin en iyi ortasahamız olduğunu gösteren maç oldu.
melo top kaybediyor geri koşmuyor. selçuk yine aklı fikri burakta.

Kaç kere top ileri gitti ki burağa tek destek veren yasin şu anda ne selçuk ne sneijder yanına sokuluyor adamın tek başına ne yapabilecek adam ayrıca o atınç devesini de unutmamak lazım futbol falan oynadığı yok o devenin bildiğin güreşiyor

atınc avrupa'nın sayılı stoperlerinden biri olur. fiziğini mükemmel kullanıyor.

Hakem Beşiktaş 'a kolay faul çalıyor. Bu kadar geriye çekildiğimiz zaman birini illa yeriz.

Hamza hoca, boz kanununu, skor hala bizdeyken değiştir oyun yapını bu kez.

Geri
Üst Alt