Caner Candan
10 Numara!
- 1 Aralık 2008
- 12.390
- 0
- 1.361
şaka maka benim totem tutarsa seneye azizin fotosu forum resmim olarak kalacak 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu ya girdim. Sıradan herkese küfür ediyorlar.
en kolay maçımız demiştik.
Kareografimiz gerçekten güzeldi ama kesinleşmemiş bir 4ncü yıldızımız varken, bunu kullanmak çok ama çok tehlikeliydi. Maçı kaybetseydik bu kareografiyle çok uzun süre alay konusu olabilirdik (şampiyonluk kesin olmadığı sürece hala da olabiliriz. Düşünsenize BJK maçını kaybetseydik, FB bu sezon 4ncü yıldızı taksaydı ve biz 3 'te kalsaydık --> Aman Allah'ım...)
Üstelik biz FB 'yi hedef aldığımız bu kareografi ile aslına bakarsanız Beşiktaş 'ı da hedef aldık ve bence Beşiktaş 'ı bugün daha da hırslandırdı.
Rustude sneijderin golunden sonra ogluyla beraber iyi sevinmis![]()
Bu sene yüzde 99.9 sampiyon Fenerbahce olacak. Bjk, Gsyi kesinlikle yenecek. Ts-Gs macina benzer bir mac olmasini bekliyorum. Rizeden Gsden mutlaka puan alacak, puan farkiyla sampiyon Fenerbahce.
Spor Toto Süper Lig Maçları | 2014 - 2015 - Sayfa 254 - bordomavi.net | Forum
TSlile bile Fbnin sampiyon olmasini istiyor.
Rüya olmadigini sezon sonunda görürsün. Gs rehavete girmis durumda. Besiktas, bizim icin oynayacak. Son macta cogu oyuncularini dinlendirdiler. Bu yüzden Ts-Gs macina benzer bir mac bekliyorum.
10 kişi takimi 90+ 3 te yenen Sonuncuyu evinde yenemeyen fener rehavete girmiş. Biz Fener degiliz. Fazla uçma. Sonunda yere çakilmasi var. Birde yüzde 99 diyorsunBen bile yüzde 99 diyemem:red:
Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.
Hala Bjknin Gsyi yeneyecegini, hatta Gsnin Rizede de puan kaybedecegini, Fenerbahcenin ya averajla yada puan farkiyla ligi kazanacagini söylüyorum. Sene sonunda ne kadar hakli oldugumu görürüz.

:f50::f50::f50::ka05::ka05::ka05:trabzon maçından sonraki maçlara bakılırsa en kolayı bu oldu bence.Kolay mac olmadı bence