STSL 14/15 H:33 | Galatasaray 2-0 Beşiktaş | MS | 24 Mayıs

"Sülalem rahat" yeni versiyon. Hem de has be has Galatasaraylı ;

CFzCBI6WoAMSL6T.jpg

Kareografimiz gerçekten güzeldi ama kesinleşmemiş bir 4ncü yıldızımız varken, bunu kullanmak çok ama çok tehlikeliydi. Maçı kaybetseydik bu kareografiyle çok uzun süre alay konusu olabilirdik (şampiyonluk kesin olmadığı sürece hala da olabiliriz. Düşünsenize BJK maçını kaybetseydik, FB bu sezon 4ncü yıldızı taksaydı ve biz 3 'te kalsaydık --> Aman Allah'ım...)

Üstelik biz FB 'yi hedef aldığımız bu kareografi ile aslına bakarsanız Beşiktaş 'ı da hedef aldık ve bence Beşiktaş 'ı bugün daha da hırslandırdı.

Herkes inanmis , 4ncu yildiz BIZIMDIR .

Rustude sneijderin golunden sonra ogluyla beraber iyi sevinmis :)

Bu sene yüzde 99.9 sampiyon Fenerbahce olacak. Bjk, Gsyi kesinlikle yenecek. Ts-Gs macina benzer bir mac olmasini bekliyorum. Rizeden Gsden mutlaka puan alacak, puan farkiyla sampiyon Fenerbahce.

Spor Toto Süper Lig Maçları | 2014 - 2015 - Sayfa 254 - bordomavi.net | Forum

TSlile bile Fbnin sampiyon olmasini istiyor.

Rüya olmadigini sezon sonunda görürsün. Gs rehavete girmis durumda. Besiktas, bizim icin oynayacak. Son macta cogu oyuncularini dinlendirdiler. Bu yüzden Ts-Gs macina benzer bir mac bekliyorum.

10 kişi takimi 90+ 3 te yenen Sonuncuyu evinde yenemeyen fener rehavete girmiş. Biz Fener degiliz. Fazla uçma. Sonunda yere çakilmasi var. Birde yüzde 99 diyorsun:D Ben bile yüzde 99 diyemem:red:

Önemli olan kazanmakti. Bir sekilde kazandik. İBB ve Kasimpasa maclarindan cok rahat 6 puan alacağimizi düsünüyorum.

Hala Bjknin Gsyi yeneyecegini, hatta Gsnin Rizede de puan kaybedecegini, Fenerbahcenin ya averajla yada puan farkiyla ligi kazanacagini söylüyorum. Sene sonunda ne kadar hakli oldugumu görürüz.

:D..

Allahhııııııımm. Sana şükürler olsun yarabbim. Kötü oynadığımız maçta kazanmayı nasip ettin ya bin kez şükürler olsun yarabbim. Taraftarımız harikaydı,kareografi muhteşemdi.

Bu yolun sonu aydınlık..

yarın güneşe iyi bakın,belki şampiyon oluruz:hat:

:gsbayrak::gsbayrak::cimbombom::cimbombom::cimbombom::gsbayrak::cigara::cigara::f50::f50::f50::ka05::ka05::ka05:

Besiktaslilarin hicbir zaman anlayamacagi bir gercekbjknin büyük takim olmayisi.
Besiktas Bizim Ligin Valenciasi Atletico Madridi, bu gercegi bir türlü kabullenemediklerinden her yil kahroluyorlar.
Taraftar olarak cok iyiler ancak karalar baglamarina gerek yok aslinda, bjk nezaman her yil sampiyon olmuski?
Türkiyede iki Büyük takim var bunu birgün belki kabullenirler. En büyügü Galatasaray **** :D

Geri
Üst Alt