STSL 14/15 H:34 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | M.S | 30 Mayıs

Abitoğlu duygulandi. Son hakemlik gorevi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güle güle Abitoglu.

Hikmet Hoca; Hocam bu foto macı etkiler mi ?? deyince koptum :)

yok ya bu hamzadan bir cacik olmaz, son mac sampiyon olmusuk pandev ne alaka? adam yeni sezonda bizle beraber olmiyacak, dzemaili de öyle büyük ihtimal oda gidecek, sinan diye bir genc oyuncumuz var ilk 11 de gene yok böyle oyunculara allah sabir versin, ben sinanin yerinde olsam takimdan ayrilirim

yok ya bu hamzadan bir cacik olmaz, son mac sampiyon olmusuk pandev ne alaka? adam yeni sezonda bizle beraber olmiyacak, dzemaili de öyle büyük ihtimal oda gidecek, sinan diye bir genc oyuncumuz var ilk 11 de gene yok böyle oyunculara allah sabir versin, ben sinanin yerinde olsam takimdan ayrilirim
tmm iste o yüzden oynuyorlar. Veda maçlari

Bye bye Abitoğlu. Bir eyyamcı daha bırakıyor. Az küfür etmedik yıllarca.

Muhtemelen S.Bolat, Pandev ve Aydın'ın son maçı. Ama Aydın belli olmaz, Sneijder bile gidebilir, o herif sözleşme alır.

galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif
galatasaray.gif

yazıklar olsun hamza yazıklar olsun.Sinan'ı neden oynatmadığı belli ama,şimdi çıkar 1-2 gol atar sene başından beri oynatmadım ben bu çocuğu Umut denen futbolumcusu yerine. taraftar homurdanır diye düşünmüştür o şark kafasıyla.zaten ne kadar adil olduğunu (?) başından beri gösteriyor.seneye bir de bilal'ları mahmutları dolduracak yazıklar olsun

aykuttt adamsın :d

Şampiyonluğu garantilemiş de olsak Saldır Galatasaray!

Şampiyon Cimbom
En büyük Cimbom
Alkışlayın ulan *******

Olmadı galiba :)

Şu an takım sahaya çıkıyor ve Ç.Rizeli futbolcular takımımızı aklışlıyor :005::005:

Duygun dedem tribünde. Dedem benim.

Geri
Üst Alt