STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

taraftar sağlam destek verirse kazanırız
ilk deplasman ve sonrakiler yine puan kaybı
takımdaki kanserli hücreleri temizlemezsek komple kanserden ölecez

selçuk'a o kadar laf ediyorum, ediyoruz da selçuk'u kesip bir ilk 11 yapamıyorum. hadi burak'ı kesip umut denenebilir ama selçuk yerine kadromuzda koyabileceğim alternatif yok. yekta falan demeyin 2 maç selçuk yerine oynasın selçuk'tan çok sallarız ona. furkan, umut vs onları hiç saymıyorum. taraftarın gözünde büyütülen oyuncular olduğu görüşündeyim. belki hamit olabilirdi, ama o da bu saatten sonra bir daha kadroya giremez. engin sezon başından kadroya alınsaydı belki iş yapabilirdi şu sıralar

selçuk kesilsin Burak oynayacaksa yanında pandev de oynasın.
Ayrıca Melo geldi Melo, Takımı takım yapan tek adam.

hiç bir heyecanım kalmadı.. Futboldan soğuttular Demirören ve çetesi

SON DAKİKA
İşte Galatasaray'ın Sivasspor 11'i:
Muslera - Veysel, Semih, Chedjou, Tarık - Melo, Selçuk, Dzemaili, Sneijder - Olcan, Burak

Amk

allahim bu 3'lü orta saha nedir yahu

sivas tokatlayacak bizi umarim prandelli kovulur bu mactan sonra.

Dzemaili icin yabanci hakki kullanilmamali, Olcandan da forvet olmaz. O kadro cikarsa rezalet olur

SON DAKİKA
İşte Galatasaray'ın Sivasspor 11'i:
Muslera - Veysel, Semih, Chedjou, Tarık - Melo, Selçuk, Dzemaili, Sneijder - Olcan, Burak

Amk

Ulan Mr.Chicken bu kadar da korkak takım yapılmaz ki ya. senaryoyu görüyor giibiyim şimdiden. ilk yarı 0-0 veya 0-1 bitse dahi ikinci yarıya yine aynı kadro girer. adamda oyuncu değiştirme fobisi var. mal gibi her 2.yarıya aynı kadroyu sürüyor yahu ben böyle bişi görmedim .

Bu nasil takim lan, yeter artik. Prandelli kendine gelsin ya bu ne

3lü orta saha oynadıkça galibiyet almamız çok zor. Dzemaili yerine Bruma veya Pandev koymak çok mu zor?

An itibariyle GS TV'de Galatasaray U21 - Sivasspor U21 maçı var. Sabri, Emre Çolak, Umut Gündoğan, Emre Can, Sinan Gümüş ve Koray da 11'de.

Eğer bu kadro doğruysa senin çıkardığın kadroyu seveyim, okşayayım, öpeyim Prandelli.

yine rezalet pandev yok burak selçuk rezili 11 de olcan forvet bruma yok hangi rezaleti sayayım pardon ?

Bruma ve Pandev'i, Dzemaili icin kesmek nedir yav.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Geri
Üst Alt