STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Kankiler trip atar,sivasta bize 3 atar.

Hala buraklı kadrolar yapan arkadaşlar neyi düşünerek bu adamı yazıyor merak ediyorum.Ne bitmez krediler var bu adamların.

zy9ahe7u.jpg

Yarın maçı kazanacağımız görüşündeyim. Başkan'ın müdahalesi ile bir silkelenme olacaktır takımda.

Oha mac varmıs

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tribunler Aysal icin reaksiyon verecek mi cok merak ediyorum
Malesef bu tip seyleri organize eden bir tek grup ve onlardan da hic umudum yok.

Maca gelirsek gollü gecmesi gereken bir mac ama biz nasil gol atacagiz hicbir fikrim yok. Hocanin en azindan bir kere Olcan ve Brumalı baslamasini bekliyorum.
Yani hoca düzgün bir kadro cıkarsa, futbolcular kendine gelip lezzetli bir top oynasa, tribün baskan icin sarkilar soylese baskan duygulansa gitmekten vazgecmeyi dusunse felan. Şu an hersey o kadar kötü ki ama yarın aksam o statta hersey tersine dönebilir. Bizlerin futbolcularin yoneticelerin sorunu aslinda ayni. Birbirimizden kopuk olmamiz. Bi sinerji yakalansa yarin bütün tükenmis umutlarımız yeniden yeserebilir.

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yarın maç varmış :red: Ne diyeyim kazanırız umarım ama zor. Kankilerin olduğu bir takımın bu saatten sonra maç kazanması tesadüflere bağlıdır. Umarım yanılırım.

Bari evlenmeden once su maci izleyim, sonra biraz daha zor izlerim :D

Muslera
Tarık
Semih
Zan
Balta
Bruma
Melo
Sneıjder
Olcan
Pandev
Umut
Alsana kadro yüreğin varsa prandelli böyle kadro çıkartırsın ama sen bayılırsın 3 lü orta sahaya
Benim kadro çıksaydı 5 atardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yedekler:
Sinan
Veysel
Hamit
Selçuk
Alex
Chedjou
Burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aldıkları milyon euroları biraz olsun hak etmek istiyorlarsa çıkıp adam gibi top oynarlar. İnsanda biraz utanma olur.

Bugün günlerden burakselçuk kardeşler eşliğinde çıldırarak puan kaybı

Geri
Üst Alt