STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Şunu çıkartacaksın be adam, bu kadar mı zor ya? Allah belasın versin 3'lü orta sahanın, doğru düzgün pozisyona giremedik oynadığımız hiç bir maçta.

--------------------------- Muslera --------------------------
Veysel -------- Chedjou ----------- Semih ---------- Tarık
------------------- Melo ------------ Selçuk ----------------
------- Olcan ------------- Sneijder ----------- Bruma ----
---------------------------- Burak ---------------------------

Eğer bu maça da Selcuk-Melo-Dzemali 3lüsü (ön libero orta alan her ne haltsa) ile çıkacaksa maça,

prandelli benim gözümde malın önde gidenidir..

Biz kanat yok 4-3-3 nedir diye 4-4-2 oynayalım diye ağlarken, adam hala ısrarla olcanı ve brumayı oynatmıyor..

Başkanın gidişinde en çok sevineceğim olay, sanırım prandelliden kurtuluşumuz olacak..

_________Muslera
Furkan Semih Hakan Tarık
__________Melo
Bruma __Sneijder__ Olcan
_____Pandev_ Umut

KorkakFutbolaHayır#

Son düzenleme:
Yasin nasıldı balıkesir maçında yerine yine veyseli koymuş

not:normal taktik yapıp tarığı sağa almayacığını bildiğim için soruyorum.öldürmeyin

3 orta saha
facepalm.gif

İlk defa keyfi olarak bi maça gitmiyorum. Gidip küfür kıyamet olup dönüyorum. Valla tek maçlık bi ara vermek bana iyi gelecek. Zaten çıkan haberlere bakılırsa Burak ve Selçuk yine ilk 11 çıkacakmış. Ne diyeyim inşallah kazanırız.

Prandellinin saçma kadrosu belli oldu mu renkdaslarim?

taraftar gaza getirir kazanırız diyorum da passolig midir nedir o zırvana yüzünden ne kadar seyirci gelir acaba

Muslera veysel semih balta tarık melo yekta olcan bruma sneijder pandev 4-5-1 dizilimiyle çıkmayı hayal ettiğim ama olmayacağını bildiğim maç...

mactan 6 saat once ılk 11 ımız bellı yıne selcuk burak var...bruma yerıne olcan yekta yerıne melo

Madem burak ve selcuktan vazgecmiyorsun,
lan cok mu zor su kadroyu cikarmak

-------muslera-------
tarik ched semih balta
-----melo selcuk-----
bruma sneijder olcan
--------burak---------

Geri
Üst Alt