STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Eğer 4-3-1-2 gibi saçma dünya üzerinde artık neredeyse uygulayanı olmayan sistemle başlar ise Prandelli kazansak bile kovulmasına gram ses çıkartırsam namertim.

yqemy4es.jpg

sy8a6aqa.jpg

u6yduhyn.jpg

Kim sizdiriyor bu 11´i öglenden? Nasil olabilir böyle sey yahu?

bu akşam da istanbulda yoğun yağış fırtına bekleniyormuş. bu kulübün üstüne bi cenabetlik çöktü anlamadım gitti. şimdi saha bataklığa döner, bu saçma 11 ile yeniliriz ortalık iyice karışır. prandelli futbolcular yuhalanır yine. görünen senaryo bu allah yardımcımız olsun.

Belki böylesi daha hayirli olur prandelli kovulir/istifayi basar

ilk 11'e baksana tam rezalet

MAÇ SONUCU | Galatasaray 5-0 Sivasspor (U-21) Emre Çolak; 2 Gol, 2 Asist ile maçın yıldızı oldu.

En azindan Olcan oynuyor. Bu iyi haber. Melo ve Olcan´in fark yaratmasini bekleyecegiz artik.

Bide taraftar etkisi tabiki. Onun disinda cok fazla bir beklentim yok maalesef.

Dzemaili yerine Pandev´i tercih ederdim ayrica. Arena´da bu kadar tedbirli oynamanin da bir anlami yok. Zaten kapanacaklar

Galatasaray-Sivasspor karşılaşmasında Galatasaray galibiyetine, Avrupa'da yaklaşık 1,5 milyon euro yatırıldı.

4-2-3-1 oynat şu takımı hocam.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
1-0 a razıcı ezik bir teknik direktörümüz var çok güzel yaa.Ulan mancini bile son zamanlarda işin farkına vardı da Drogba,Burak,Umut 3lüsüyle çıkıyodu maçlara.

Balikesir gibi takima hic pozisyona giremeyen kadronun neredeyse aynisini kendi sahasinda daha guclu bir takima karsi cikarana hoca denemez

kusura bakmayain ama turk futbol mantalitesi ile tamamiyla zit dusen bir mantaliteye sahip hoca ile anlasirsan, ustelik bu adamin hic uluslararasi tecrubesi yoksa, basarisizlik garantidir

prandelli ile bu is asla yurumez zararin neresinden donsek kardir acilen yollanmali

takimin bugun birden bire cosacagini mi saniyorsunuz? Yok boyle bir dunya!

Çok zorlanırız.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt