STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Hajrovic'i filan aldırdı. Öncesinde adam Bruma'yı sağ bek denedi 3-5-2'de. Üzerinden biraz zaman geçince unutuyoruz herhalde yapmayın. Adam 50 maçta aynı kadroyu bir kere bile çıkarmadı.
cunku fatih terim denen sahsiyet rezil bir kadro muhendisligi yapmisti oncesinde. onun yaptirdigi transferler yuzunden hala iflah olamiyoz. hala danyler amrabatlar gondermeye calisiyoz.

Mancini superdir demiyorumda 3 kisi icinden en kalitelisiydi

lan tirbünde 14 kisi var

resmen parmakla sayılıyor taraftar sayısı

50 dakika var,belki 500 kisiyi buluruz

Prandelli'nin yedek tercihleri tam bir rezalet. Hani yedekten oyuna girebilecek Bruma dışında kimse heyecanlandırmıyor beni. Furkan, Sinan Gümüş, Umut Gündoğan, Koray Günter çürüyüp gidecek adamlar.

Gercekten hicbirsey anlamiyorum. Yasin´i kadroya aliyorsun, Hamit´i aliyorsun, Pandev´i almiyorsun.

Sneijder´i zaten 60 oldu mu cikariyorsun. Yerine Yasin´i koyacaksin herhalde :) Komedi bu adam ya.

ben en son bu taraftarı sami yendeki gencler macında görmüstüm

2010 da staddaydım o gün böyle bir ortam vardı

neticede yenilmistik

Her Galatasaray maçı öncesi heyecandan yerinde duramayan ben bugün hiç heyecanlı değilim.Malum futbolcular yüzünden futbol izleme zevkimden oldum.Kadro her zamanki gibi leş.İnşallah yüzümüzü kara çıkartırlar da güzel futbol oynayıp maçı kazanırız.Yoksa gidişat hiç iyi değil.2010-2011 sezonunu tekrar yaşayacağız diye çok korkuyorum.

En azindan TFF´nin cezalarina kafa yormamiza gerek yok artik.

Hem bu yalakalar neden Passolig´i protesto ediyor ki? Agalari kizmasin?

Hiç heyecan yok ama izleyeceğiz yine de.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reha Kapsal GSTV'de yardırıyor. Prandelli'ye saydırdı sistemsizlikten. Şimdi de santrafor alınmamasına getirdi konuyu.

bu prandelli bizim sabrımızı sınamaya çalışıyor herhalde. sneijder önlibero civarında oynarsa maç sonu çok saydıracam burda prandelliye

herkesin yeriyle oynamıs adam ya ska gibi

melo libero olcan forvet sneijder ön libero haha

cok mu sey istiyoruz,su takımı adam gibi dizen bir hoca getiremediler bi türlü

her gelen fantazi yapıyor

Son düzenleme:
bu adam kovulmak istiyor sneijderin oynadığı yere bak

13637-stsl-14-15-h-4-galatasaray-sivasspor-20-00-26-eylul-adsiz.jpg

Ekli dosyalar

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 57
ciddi ciddi bu adam sneijder i önlibero oynatacak herhalde. gstv bile o şekilde vermiş kadroyu. öyle bi noktaya geldim ki ana avrat saydıracam bu prandelliye

Stattdaki olası taraftar sayısı belli mi?

Geri
Üst Alt