STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

skor 2-0 olmasina ragmen ilk 10 dakikadada sivassin 3 net pozisyonu, bide o rezil sekilsiz ne oldugu belli olmayan oyun. Arsenal maci nolacak hocam

bu sene seyirci ortalamamız 10 bin falan olur. Dortmund Arsenal fener maclarında 30 bini bulabiliriz belki onlar dısında max 15bin falan

Olcan rakip sahada kalıp rakibin erken santra yapmasını engelledi

Bak sen haklı bir eleştiri yapıyorsun ama oyuncu bu tavrı alamaz. O zaman her yedek kalan tavır yapsa ne olur bu takımın hali?

Renktaş adil forma dağıtımı yoksa huzur olmaz oyuncularda. Ben olcanın yerinde olsam bin türlü şey kurarım kafamda. Selçuk iki adım atamazken beni niye kesiyorsun diye.

Takim taraftari kazanmak icin her anda pres yapiyor tamam güzel. Ama ben böyle taktiksel anlamda uzak ve eski kafali futbol görmedim. Pres yaparak iyi halt yedigini düsünen futbolcularin basinda Olcan ve Veysel, hayretler icerisinde izliyorum. Bu Veysel yeteneksizi nasil futbolcu olmus. Kafasi calismayan Burak nasil hala 11 de yer aliyor, inanilir gibi degil.

Valla Arsenal ve Dortmund bu takim'i rezil eder, simdiden hazirlayin kendinizi.

Takim acilen rahat oynayip topa daha fazla sahip olma ki akilli sekilde hücum organizasyonu izleyelim. Bir tane bile organize atak yok yine belki de. Rezalet arkadas rezalet.

Sen hazırla kendini deligi kanlı

Bu takım bu macı 2-0 degil 57-0 da kazansa bu sene sampıyon olmaz.

Toramanın net sarısını vermedi
Penaltıda atılmalıydı

savunma anlamında ciddi sorunlar var
kimse rahat olmasın
son pozisyonda savunmacımız kafayı vurmasa 4 sivaslı boştu
nerde onu tutan adamlar

Bizim bu 5+3'le isimiz cok zor. Insallah gelecek yeni baskan ve yönetimin siyasi iliskileri iyi olur ve kontenjani biraz yukarilara cekebilirler. Basketbolda 5+0 nasil geldiyse futbolda da böyle bir karar gerekli..

Bu takimda ortalama iki bek ve forvet olsa neler yapar neler..

Oncelikle takimin boyle oynamasinda taraftarin etkisi var... Her pozisyonda alkisladilar.. ve takimin kendine ozguveni geldi... cok istahli ve Fatih Terim doneminde oynadigimiz o ilerde baski presle dahada gaza geldi taraftar bunu gorunce ve takim dahada gaza geldi zincirleme daha rahat oynadik iyi paslastik bunun ozeti budur.

Galatasaray gercekten kenetlendikce dahada buyuyor. :k19:

2-0 öndeyiz şimdi brumayı daha almaz oyuna, ancak 85 de falan alır boşuna beklemeyin.

Stadın çeyreği zor dolmuş ama adam gibi adamlar gitmiş maça takım böyle ayağa kaldırılır işte saçma sapan ıslıklayarak değil helal olsun ders olsun bazı iyi gün taraftarlarına..

Bu arada , böyle gayretli oynasınlar kimse sesini çıkartmaz.
Burak sol kanat neler yaptı orda , hayretle izledim. Isteyince yaqa biliyor demek ki

Geri
Üst Alt