İsmail Adıyaman
Tecrübeli Üye
- 4 Aralık 2008
- 6.520
- 182
- 1.358
Ulan forumda ne çok hayri kozak kafasında adam var ya takım 2-0 önde hâlâ muhalefet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef. Izlediğim en kötü semih şimdiye kadar. Gir stoper kendinde geldi diye sevinirken diğeri tatile çıkmışsemih gezinip duruyor sahada.
Bak sen haklı bir eleştiri yapıyorsun ama oyuncu bu tavrı alamaz. O zaman her yedek kalan tavır yapsa ne olur bu takımın hali?
Takim taraftari kazanmak icin her anda pres yapiyor tamam güzel. Ama ben böyle taktiksel anlamda uzak ve eski kafali futbol görmedim. Pres yaparak iyi halt yedigini düsünen futbolcularin basinda Olcan ve Veysel, hayretler icerisinde izliyorum. Bu Veysel yeteneksizi nasil futbolcu olmus. Kafasi calismayan Burak nasil hala 11 de yer aliyor, inanilir gibi degil.
Valla Arsenal ve Dortmund bu takim'i rezil eder, simdiden hazirlayin kendinizi.
Takim acilen rahat oynayip topa daha fazla sahip olma ki akilli sekilde hücum organizasyonu izleyelim. Bir tane bile organize atak yok yine belki de. Rezalet arkadas rezalet.
2-0 dan sonra da Galatasaray olduğumuzu hissedelim artık bruma girsinde olcan la Show başlasın artık aslan kükresin artık yetti be :k19::k19::k19:Dzemali Bruma olmaz
takım Savunması sıkıntı yapar
Selçuk - Furkan Olabilir
Çünkü Selçuk yine oyunda yok
Ulan forumda ne çok hayri kozak kafasında adam var ya takım 2-0 önde hâlâ muhalefet.
Maalesef. Izlediğim en kötü semih şimdiye kadar. Gir stoper kendinde geldi diye sevinirken diğeri tatile çıkmış
0-4te olabilirdi renktaşUlan forumda ne çok hayri kozak kafasında adam var ya takım 2-0 önde hâlâ muhalefet.