STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Bruma değişikliğini isteyen taraftar profilini anlamıyorum

Yahu güzel kardeşim

Takım kötü durumda psikolojik olarak yıpranmış

Mutlak suretle 3 puana ihtiyacın var

Futbolcular tedirgin, hepsinin Kafasında bir acaba var

Ve sen bu şartlarda maça çıkıp 2-0 öne geçmişsin

Sonrasında hiç beklenmedik bir hata ile golü yemişsin

Ve o dakikalarda rakip topa sahip olup akın akın geliyor

Bu esnada Bruma yerine Hamit Değişikliği mantıklıdır

Emin olun ki Bruma Hamit kadar destek veremezdi

Bunu söyleyince futboldan anlamıyor olmakla itham edilmekte ayrıca traji komik

Sanki biz Prandelli taktik bir deha dedik yahu

hocanın artık defansıf futbolla bı yere varamayacagımızı anlaması lazım cesur olması lazım...sivas a karsı kondisyonumuz yetmedı otesı var mı ya? adamlar rezıl ettı bızı kendı sahamızda..hıc pozsyon fılan vermeyelım demıyorum ama yanı gerı yaslandıktan sonra bıle 2 3 pozsyon verılmez ki Sivassporla oynuyormusuz bızı mecbur etmısmıs normalmıs...boyle mantıgı olan adam Galatasarayı tutmasın bilader...

Bu adamın 4-2-3-1 oynatması için ne yapmamız gerekiyor acaba? Ne kadar salak saçma diziliş varsa deniyor ama asıl oynayacağımız dizilişi ve kadroyu asla sürmüyor sahaya. Kendisini kovdurmak istiyor diyeceğim ama tazminatı da yokmuş. Sıkıntısı nedir?

bu takımın görece daha iyi tarafı defansıydı ama prandelli onu da 3 lüye çevirerek içine etti. helal olsun adam takımı çok güzel sabote ediyor

Bu hocayla açık ara olmaz yani. Dzemaili yerine al Olcanı madem ortada oynatacan oynat orda. Sneijderi forvet arkasına yolla ön libero nedir ya. Melo kararı komedi zaten. Hadi Bruma yedek başladı tamam adamlar 2.yarı o kadar risk almış sen alsan Brumayı 1 gol daha bulurduk. 90 dakika ısındırdı adamı.

3lü defans olmaaaaaaaaaazzzzzzz

Bruma değişikliğini isteyen taraftar profilini anlamıyorum

Yahu güzel kardeşim

Takım kötü durumda psikolojik olarak yıpranmış

Mutlak suretle 3 puana ihtiyacın var

Futbolcular tedirgin, hepsinin Kafasında bir acaba var

Ve sen bu şartlarda maça çıkıp 2-0 öne geçmişsin

Sonrasında hiç beklenmedik bir hata ile golü yemişsin

Ve o dakikalarda rakip topa sahip olup akın akın geliyor

Bu esnada Bruma yerine Hamit Değişikliği mantıklıdır

Emin olun ki Bruma Hamit kadar destek veremezdi

Bunu söyleyince futboldan anlamıyor olmakla itham edilmekte ayrıca traji komik

Sanki biz Prandelli taktik bir deha dedik yahu
Boşver birader anlatamazsın gol yiyelim diye dua eden bir taraftar! Profilimiz var kime ne anlatıyorsun

Yine rezil aciz bir futbol. Skor kimseyi yanıltmasın rezalet oynadık yine. Takım 60. dakikadan sonra tamamen bitti gol yemeyi bekledik son 5 dk falan iyice halı saha maçına döndü onlarda tükendi ne hallerdeyiz acil müdahale şart bu böyle gitmez.

kotu futbol 3 puan, CL icin onemli ama degismesi gereken cok sey var

Bence Arsenal karsisinda 4312 cikalim 1 puan icin.

yav bi gidin allah aşkına bazılarından taraftar olmaz tek işi klavye başında eleştirmek bunu hobi yapmış burda orda yazıp duruyor. tamam eleştirirsin prandelliyide futboldan anlamıyor tarzı yorumlar yapanlarda var

Boşver birader anlatamazsın gol yiyelim diye dua eden bir taraftar! Profilimiz var kime ne anlatıyorsun

sizin dediğinizin doğru olması için hamitin oyuna girdiğinde bir şeylerin değişmesi lazım, ne değşti?

gol yememek için direnen galatasarayı desteklediğinize inanmıyorum.

son 20dk da ben oyundan memnunum de valla susacam

Şu kadro nun + ları

Burak =>> ilk top atılan adam hiç bir zaman burak olmamalı top tutamaz pas atamaz burak. Onu ceza sahasında pozisyona sokacaksın kosturacaksın o zaman gerçek burak olur.Golcülüğü konusur.
Pandev =>> Arkası dönük oynayabilen top saklayıp pas özelliği olan bir oyuncu. Orta sahadan toplar ileride ilk pandev ile bulusursa duvar gibi geri gelmez. Bu sayede hem Burak hemde Diğerleri daha çok ileri çıkacak zamanı ve fırsatı bulur top daha fazla ileride kalır.

Sneijder ==> Sneijderin yerinin + sı hep ileriyi düşünen dikine pas atan bir adam. pasları isabetli oldugundan takım çok daha hızlı ileri çıkar Pandev+Bruma+Olcan sayesinde ve geriden geldiği için yüzü kaleye dönük oynamış olur. Buda performansını artırır. Uzaktan daha çok şut fırsatı yakalar. Herkesin koşmuyor demesinin aksine bugün nasıl savunma yapmayı bildiğini gösterdi...

Melo ==> Sneijderin yanında oynaması ve pandevin oyunda olması topun daha fazla rakip sahada kalmasını sağlar buda melonun daha fazla ileriye çıkmasına ön ayak olur.

Top ne kadar rakip yarı sahada oynanırsa oyuncular arası mesafe o kadar azalır defans daha fazla ortaya yaklasır böylece oyun kontrolü daha fazla GS da olur.

Bunlar tabiki teori ama ben 4-4-2 sistemi ve Pandevin mutlaka Burakla yanyana oynamasının takımın çehresini 2-3 maç sonra inanılmaz değiştireceğini takımın çok daha pozitif futbol ve daha fazla rakip yarısahada oynayacağını düşünüyorum

da6edute.jpg

yav bi gidin allah aşkına bazılarından taraftar olmaz tek işi klavye başında eleştirmek bunu hobi yapmış burda orda yazıp duruyor. tamam eleştirirsin prandelliyide futboldan anlamıyor tarzı yorumlar yapanlarda var

Son 2 maçtır benim için büyük hayal kırıklığı. Uzun ömürlü olmayacağı çok açık. Futboldan anlıyor kuşkusuz. İyi de adam. Ama Brescia için, Parma için en fazla Fiorentina için iyi hoca.

Geri
Üst Alt