STSL 14/15 H:4 | Galatasaray 2-1 Sivasspor | M.S | 26 Eylül

Sarp bence yanlış anlaşılma mevcut

arkadaşlar herhalde bizim bu oyundan mutlu olduğumuzu filan zannediyorlar

Halbuki ki böyle bir durum yok

Bizde takımda eksiklikler var diyoruz

ama bugün için hele de içinde Bulunduğumuz şartlara göre

oldukça mantıklı hamleler geldi onun içinde kutluyorum
Katılıyorum sanıyorlarki biz takım süper diyoruz ama azıcık destek olduğumuzda takımın nasıl oynadığını gördük bugün

İlk 70 dk memnunum her takım kötü dönemden geçer o dönemler şikecilerimi tutalım takımımıza küfür mü edelim.bir tekmede biz mi vuralım bu mu taraftarlık siz skor taraftarısınız

yahu al işte ya, ben skor taraftarı olsam oleyy oleyy nidalarıyla burada gezerdim.. Kötü oynuyoruz arkadaşım kötü sivas kim ki bizi 20dk hapis ediyor bunu söylüyoruz.. Aman sen iyi taraftar olda alkışla prandelliyi

Her neyse Dönelim futbol konuşmaya

Bugünün bize artıları

Takım biraz nefes alabildi

Sneijder resmen Pirlo Performansı gösterdi

Ve tabii ki Olcan

Ayrıca Burak ve Selçuk biraz daha toparlanmış ama halen yeterli değiller

Diyorum ya bu ligi anlamıyor. Gol atmaktan aciz takım yahu. Galatasaray 5-6 maçta 4-5 golü zor atıp, bir de 3-5-2 saçmalığıyla rakibe 10 pozisyon verir mi?

İnsan hiç birşey bilmiyorsa, hiç kafası çalışmıyorsa Mancini 3-5-2 denemiş devre arasında, aynı oyunularla hem de bir bakalım ne olmuş diye seyreder. SOnra ilk resmi maçın 15. dakikasında neden vazgeçmiş bir bakar. Ajax'ın bebeleri(C takımından oyuncular) 10-12 pozisyona nasıl girmiş bir bakar.

Aynısını Sivas da yaptı. Üstelik zaten biz savunmayı oturtmuş bir takımdık. Ön tarafla ilgili arayışlara gireceğine hala arka tarafla uğraşıyor. Aynısını Mancini de yaptı. Hem kendine hem bize zaman kaybettiriyorlar. Rijkaard'ın BAM ile 4-3-3 oynaması kadar saçma. Üstelik aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar beklemek aptallıktır. Şu anki şey aptalca denemeler.

Prandelli'nin başarılı olmasını da çok isterim.
Gerideki üçlü ilk defa birlikte oynuyor bu sezon 3-5-2'nin oturması öyle kolay olmaz, liberolu bir düzen sonuçta zaman zaman açıklar olabilir.

He o zaman 3-5-2 niye oynuyoruz denebilir bence Prandelli bu dizilişin kadroya uygunluğunu gördü. Beklerimiz savunma açısından yetersiz, üstüne orta sahada göbekte kullanılacak kaliteli adamlar var, forvette Burak tek oynayınca eleştiriliyor veya Sneijder kanada kayınca Selçuk içe geçince vs.

Arada Pandev ve Bruma'nın da takıma girmesiyle hücumda daha da efektif olunabilir.

Prandelli tempo takımı istiyor ama biz set takımıyız.

Top tekniği olmayan Burak, kariyeri boyunca deep lying playmaker oynamış Selçuk ile bu olmaz. Sadece bu isimler ile de değil ne Dzemaili ne de Yekta bu takımın 3. orta sahası olur.

Oraya çok daha çabuk, dikine giden, baskılı oynayan, ve topsuz oyunda uzman bir süpürücü lazım. Mashcerano gibi bir adam şart mesela.

Bu sistem de ısrar etmek Rijkaard'lık yapmaktır.

Ben beğendim takımı . Bireysel savunma hataları ama çok faslaydı.
Unutmamak gerekir ki bu takım kriz döneminde ve geçen yıldan beri bir istikrar yakalamış sivasa karşı oynadı.
Ilk yarıda bölüm verilen ışıkları görmek gerekir. Kolay olunmuyor takımlar, sabır.

Katılıyorum sanıyorlarki biz takım süper diyoruz ama azıcık destek olduğumuzda takımın nasıl oynadığını gördük bugün

yahu biz köstek mi oluyoruz? takımın nasıl oynadığını bende gördüm ve korktum!! arsenal maçında böyle oynamaktan korktum, sneijderin ön libero, melonun defans, kanatları sadece beklere emanet etmekten korktum

utanmasanız hain ilan edeceksiniz kötü oyuna sevinmiyorum diye

Bu sistemi (3-5-2) tekrarlamayı düşünüyoruz. Sneijder'in kalitesi, karizması var, daha geride oynamasından memnunuz. Böyle oynayabiliriz

prandelli

yahu al işte ya, ben skor taraftarı olsam oleyy oleyy nidalarıyla burada gezerdim.. Kötü oynuyoruz arkadaşım kötü sivas kim ki bizi 20dk hapis ediyor bunu söylüyoruz.. Aman sen iyi taraftar olda alkışla prandelliyi
Bak işte anlaşamadığımız konu bu ben hiçbür yerde Prandelli. Yi övmüş değilim ve evet bende çok memnunum demedim takımımdan ama bu dalga geçmemi gerektirmez bu arada dalga geçme lafım sana değil ama.yönetim karışık dış mihraklar görevde başta tff ve fener lobisi takımın güveni gitmişken bu skor iyi diyorum ayrıca maç cuma ve Cl maçı öncesi ve deli gibi yağmur var bilmem anlatabildim mi

Burdaki taraftar müsvetteleri adamı deli eder gerçekten. yok artık ya. Galibiyete sevineceklerine hocaya futbolculara sallıyorlar.

Wesley Sneijder: "Ilk defa önlibero oynamadim. Ajax ve Madrid´de de oynadim. Bu pozisyonu seviyorum. Topa daha cok sahip oluyorum."

Wesley Sneijder: "Oynadigimiz sistem komplike. Cok calismamiz gerekiyor, sistemi gelistirmemiz gerekiyor"

Bu maçtaki sistem 1 adet bile iyi sinyal vermedi. 2 golümüz de duran toptan, ne oynuyoruz biz?

Arsenal maçında takımı göreceğiz

umarım dua ediyorum ki ben yanılırım, bunu tüm kalbimle istiyorum..

sonra gelip adam gibi burda hepinizden özür dileyeceğim söz prandelliye salladığım için

Oyun herkesi memnun etmeyebilir ama bu kadro kalitesiyle bu kadar.Bu sene bizim feda sezonumuz.

yahu biz köstek mi oluyoruz? takımın nasıl oynadığını bende gördüm ve korktum!! arsenal maçında böyle oynamaktan korktum, sneijderin ön libero, melonun defans, kanatları sadece beklere emanet etmekten korktum

utanmasanız hain ilan edeceksiniz kötü oyuna sevinmiyorum diye
Yo hayır ben sana ağır.bir ithamda bulunmam böyle eleştiriyi.de alkışlarım sen bana yazdın .ilk bende cevapladım dalga geçenlere kızgınım

Geri
Üst Alt