STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

Kayseri'yi seviyoruz. Hep kazandığımız bir deplasman. Kapanan, kontra arayan bir rakip ve boş tribünler. İlk golü 20'ye kadar bulursak rahat alırız.

Maça gidecektim ama bayramın ilk günü olması planları bozuyor.Resmen saçmalık.

Taptap

Saati kötüymüş. Neyse izleyip öyle gideriz gideceğimiz yere.

Suna bak Fener bizden daha gec oynuyor. Allah bin belani versin tüpcüü.

Bence takım Londra'dan perşembe günü direk Kayseri'ye gitmeli umarım dediğim gibi olur...

Az önce Passolig başvurusunda bulundum.Gişe sorumlusu takım olarak Kayseri Erciyesspor'u seçersen Galatasaray maçı ücretsiz olacak, maçın ücretini Suat Altın ödeyecek dedi.Ben takım tutmuyorum seçeneğiyle aldım ama Erciyesspor'u seçenler varsa eğer ücretsiz girebilirler,bilet yüklemesini Suat Altın yapacakmış bilgileri olsun.

Bende alacam bu passolig'den senede 3-4 kere maça gidiyorum, Emrah Yıldırım renktaş takım tutmuyorum seçersem mesela Galatasaray'ın ankara deplasmanına veya TT Arena'da bizim taraftar ile birlikte izleyebilirmiyim?

Bende alacam bu passolig'den senede 3-4 kere maça gidiyorum, @Emrah Yıldırım renktaş takım tutmuyorum seçersem mesela Galatasaray'ın ankara deplasmanına veya TT Arena'da bizim taraftar ile birlikte izleyebilirmiyim?
Aynen izleyebilirsin bende sırf o yüzden seçtim.Ama sadece Galatasaray maçları izleyeceğim dersen Galatasaray'ı seç böylece 3-5 lira katkın olur kulübe :) takım tutmuyorumun avantajı istediğin takıma falan gidebilmek.

Bu maçın Cumartesi oynatılması tamamen skandaldır, kepazeliktir, şikedir.

C.ertesi işiyle ilgili girişim yok gerçi olsada tüpçü den fayda gelmez.Yine de bu durum gündeme getirilip gerekli yerlere başvurular yapılmalı.Rotasyon şart yoksa zor maç vesselam

Bu macta da 3-5-2 oynatir

Bay korkak tavuğumuz bakalım bu maç ta kaç defans kaç orta saha çıkacak. Ulan insan hiç mi utanmaz ya.

Muslera
Hamit..semih..chedjou..tarık
Selçuk..melo
Olcan..sneijder..bruma
Burak

Takımın basında yonetim yok hoca yok adam gibi topcu 2*3 tane var zaten onlarda oynamıyor.

Bizim yaptıgımız kendimize iskence. Bosuna sinir oluyoruz burada.

Ah ulan ah kim yaptı ulan beni fanatik futbol taraftarılı!!!

önemli olan lig.arsenal maçını unutup önumuze bakmalıyız.bu takıpta şl de iş yapacak ne ruh var ne kalite.

kazanırız babo ama olcanlı,brumalı,pandevli bi takımın zaten lig maçlarını rahat kazanması lazım.

-----------Muslera------------
---Chedjou melo semih------
-----------Sneijder------------
Veysel selcuk xhemaili tarik
-------Balta-------------------
--------------Burak-----------

Basarabilirsin Prandelli

Olmasi gereken:

----------Muslera----------
Hamit chedjou semih tarik
---------Melo selcuk-------
---Bruma sneijder olcan---