STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

öylesine kafama esti şu 11 güzel görünüyor ama.
-----------------Muslera--------------
Tarık-------Semih-----Koray-----Hakan
-------------Melo--Hamit------------
----Olcan------Sneijder-----Bruma---
---------------Pandev--------------
malesef bu 11i görme ihtimali yok denecek kadar az.

öylesine kafama esti şu 11 güzel görünüyor ama.
-----------------Muslera--------------
Tarık-------Semih-----Koray-----Hakan
-------------Melo--Hamit------------
----Olcan------Sneijder-----Bruma---
---------------Pandev--------------
malesef bu 11i görme ihtimali yok denecek kadar az.

benimkini araklamışsın

haksız mıyım Serkan Şakrak

Daha cesur kadrolarla oynamadigimiz surece bizden hicbirsey olmaz.

Muslera
Tarik chedjou semih telles
Hamit Sneijder melo olcan
Burak Umut

kazanmak zorundayız, umarım oyuncular bunun farkındadır.
Telles, Veysel, Yekta, Dzemaili ve Pandev'i 11'de görmek istemiyorum.
Hamit, Olcan, Tarık oynamalı. Ayrıca Emre Çolak bu yoklukta şans bulabilecek isimlerden birisi olmalı

Muslera
Hamit Chedjou Semih Tarık
Bruma Melo Selçuk Olcan
Sneijder
Burak

Cikabilecek en iyi, en dengeli kadro budur.

Muslera
Tarik Ched Semih Telles
Hamit Melo Selçuk Olcan
Sneijder
Burak

Kanatlari otobana cevirebiliriz, merkezde problem yasamayiz. Herkes yerinde, kendi mevkisinde oynar.
Ama tabiki Prandelli hayatta düşünmez böyle bir 11.

Kesinlikle bu, ben son hamiti gördükten sonra oynamasından yanayım, o oynamazsa tellesin yerine hakan, hamitin yerine bruma..

Ayrıca kazanmak zorunda olduğun her maça 4-4-2 (mesela evinde)

dengeli oynamak istediğin her maça 4-4-1-1 (mesela deplasmanlarda) çıkacaksın..

Sinan
Tarık-Koray-Semih-Hakan
Bruma-Melo-Dzemaili-Olcan
Sneijder
Pandev

Bu kadro ile çıksaydık farklı kazanırdık ama;

Muslera
Veysel-Chedjou-Semih-Tarık
Sneijder-Melo-Selçuk-Yekta
Pandev-Burak

Bu ya da buna benzer Burak'ın olduğu kadro ile çıkacağımız için en fazla 1 puan alıp döneceğiz.Tahminim 1-1 ya da 2-1 mağlubiyet.

Hamiti Melo ile değerlendirmek daha mantıklı geliyor bana.Ortasahadaki kalite ve pas sorununu çözebileceğine inanıyorum formda olan bir Hamitin,ayrıca defansif yönüde iyi ve şut tehditide var(Hamiti çok beğenmem ama bu ortasahanın en iyi yerlisi olacağını düşünüyorum Selçuk-Yektadan falan daha kaliteli oyuncu ve uzun süredir formaya hasret bu yüzden daha candan oynamasıda muhtemel)Ve kesinlikle kanatlı bir sistem olmalı Olcan-Bruma ikilisi ile birlikte daha hızlı bir takıma sahip olmalıyız.
----------Muslera----------
Tarık---Chedjou--Semih--Hakan
--------Hamit---Melo------
Olcan------Sneijder----Bruma
-----------Burak------------:(
Forvette Burak olmasını hiç istemiyorum ama malesef sınır varken kesilmiyor Umutta golcülüğü az olan bir oyuncu forvet dışında güzel görünüyor bu takım.

Futbolcularımız hem prandellinin sistemi ve tercihleriyle hem de rakiple mücadele edecekler. Allah futbolcularımıza güç kuvvet versin, işleri çok zor.

-----------------Muslera---------------
Tarık-------Chedjou---Semih-------Hakan
------------Hamit----Melo--------------
--Olcan--------------------Sneijder----
------------Pandev----Burak-----------
bu şekil bir 11 le çıkarsa iyi bir futbol oynayabilir takım ama gene Prandelli nasıl saçmalayacak göreceğiz.

Benimde ideal 11'im bu. Pandev-Bruma, Burak-Umut degismeli oynar. Geri kalan mevkiler ise böle olmalı.

Oha Bruma kafilede yok ! Prandelli delirmiş anlaşılan !

Bu adam dayaklik. Protesto falan yetmez.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1122004_Galatasaray_SK.jpg

Böyle bir kadro çıkar.

Brumayı almamıs kadroya

Tapatalk

Bruma yok ahahahhaha :crushed: Sabır arkadaşlar son 3 maç.

Hala Burak yazılıyor defolup gidemedi bu bela.

Hoca yine döktürür gibi. Telles ve Pandev ilk 18'de olmaz, Olcan ve Bruma oynamaz oynarsa belki forvette oynatır, Veysel bankosu, Selçuk-Dzemaili-Burak banko, Melo stoper, Sneijder ön libero, Hamit de bankosu olacak gibi yedekten en büyük kozu olur, Yekta yine en önemli kozlarından biri olur. Artık gülüyorum ya tabi ki hoca bu faciadan sonra dediklerimi yapmaz ama yinede panik yapmıyor değilim. Bu şekilde çıkarsa eğer Florya'ya giderim.

Çok güzel yazmışsın..Ama sorun sadece prandelli değil,bizim taraftarlarımız da burak yılmaz gibi bir forveti hak ediyor.Şu adamı her berbat performansından sonra babasının oğlu gibi savunmak zorunda hisseden taraftarlar yüzünden bu hale geldik birazda.Bu adam müthiş bir pazarlama harikasıdır.Bu kadar berbar performanslara rağmen,medyayı bu kadar organize edip,taraftarların yüzde 90'ı bu kadar isyanlardayken bunun medyada gündeme bile gelmemesi ve hala yüzde 10 bile olsa bir grup taraftar tarafından savunulabilmek müthiş bir iş.O yüzden burak yılmaz'ı savunmayın,savunulacak hiç bir tarafu yok çünkü.Fener medyasının selçukla beraber en sevdiği 2 gs oyuncusu çünkü.Onlar ş.liginde oynamayan fenerbahçenin sow,emenike,kuyt hatta webo gibi 4 forveti,beşiktaşın demba ba gibi bir forveti varken ş.liginde oynayan galatasaray'ın forveti neden burak diye sormazlar,soramazlar,sordurmazlar.Saha dışında şikeyi hallettiler zaten,artı yabancı kuralını getirterek elimizi kolumuzu bağladılar sıra saha içinde böyle yetersiz adamları mümkünse hiç tartışmamak ve bu takımda tutmak.Şu oyuna gelmeyin artık.Bu adamı savunmak için ipe sapa gelmez argümalar üretmeyin.Gelmeyin de en azından iyi futbol oynama ihtimalimiz gündeme gelsin.Galatasaray'ın maçının olduğu günü yine iple çekelim...

BİLGİ | Spor Toto Süper Lig haricinde hçbir kulvarda bulunmayan FB, her hafta lig maçlarını GALATASARAY'dan sonra oynadı.

Geri
Üst Alt