STSL 14/15 H:5 | Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray | M.S | 4 Ekim

Gelecek karanlık.Bu sene ligi alacaksak bu diğer takımların leşliğinden olacak.

İyi kötü oynuyoruz arkadaşlar, hala eleştiriyorsunuz.

eleştirmek hoşumuza mı gidiyor sanıyorsun. arsenal karşınıda düştüğümüz hallere düşmemek için konuşuyoruz burda. yarın birgün dortmund a karşı oynayacaksın, erciyese faan benzemez dortmund. bu prandelli bizi iyice anadolu takımına çevirecek

Sneijder in gol atması iyi oldu. Kendine güveni gelirse daha çabuk form tutar. Keşke uzaktan çektiği sert şut gol olsaydı.

Takımda daha önce yazdığım gibi bir kıpırdanma var. Umarım böyle devam eder. Hamit form tutarsa işimiz çok kolaylaşır.

Ancak Selçuk felaket ötesi kötü. Kaç kontratağı ezdi geçti.

hamit selçuka bin basar bu arada adam 2 maçta kalite farkını gösterdi selçukla arasındaki.

o diilde, bu hakemin hiçbir maçını beğenmedim şimdiye kadar , hakikaten çok kötü bir hakemsin sen , yüzünü görünce bizim maçlarda ekstra sinir yapıyorum...

Zor oldu ama 3 puan önemliydi. Sneijder çok kötüydü, golü ile af etirdi. Tellesi beğendim uzun zaman sonra.
Selçuk posisyonları resmen öldürdü. Hamit, welcome back vallahi.
Olcan daha çok sorumluluk almalı. Burakı toplu oyunda baya beğendim, nazar deymesin.

Bayram zehir olmadı en azından.

Burakin golu offside degilmiydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sahaya alın terini akıtan, herşeye rağmen kazanan futbolcularımıza... Galatasaray'a teşekkürler !

yasinin yerine emre çolak girmeli kadroya artık.

Yalniz son üc macimizda sadece duran toplardan gol atabildik (penalti dahil)

Burakin golu offside degilmiydi

Sent from my iPhone using Tapatalk

10710587_10152466616451843_6245144914302554335_n.jpg

Burak kötü dedik umut ondan daha kötü durumda hiç değilse burağın maç boyunca adını filan duyduk umutun ya bir ya iki kere ismi geçti oyunda selçuk hala rezalet defans desen işe yarar muslera melo sneijder dışında adam yok. Diğerlerinin aklı gece klüblerinde tatilde filan kalmış galiba. Prandelli deseniz hala adam parma brescia tarzı takım sanıyor bizi bir arayış içinde altın mı bulacak petrol mü gerçekten merak ediyor insan. Mancini gibi sürekli sistem değiştirmez dedik belki daha da beter çıktı bu adam.

Geri
Üst Alt