STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

lig tv haftanin en guzel golunu ilk ikiye sniejderi koydumu yoksa pazartesimi yapiliyor ?
Atılacak goller ne olabilir ki bizim çapsız ligde? Olcay müthiş sol ayağınla yapıştırsa bile en fazla 3.olur bizim aslanın gollerini geçemez.

Emre Colakin suana dek, selcuk inanin 2 yildir her mac oynadigi kadar oynadigi kötü mac hatirlamiyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
O dediğinde doğru ama benim demek istediğim Emre Çolak'ı fazla büyütmeyin. Hamit tecrübesi ile hepsinden faydalı olur bence ne kadar ağır olursa olsun.

O dediğinde doğru ama benim demek istediğim Emre Çolak'ı fazla büyütmeyin. Hamit tecrübesi ile hepsinden faydalı olur bence ne kadar ağır olursa olsun.

Dogru olabilir. Bence emre colak cok daha yetenekli hepsinden. Fatih terim döneminde tam oldu bu cocuk derken, sürekli forma sansi bulup iyide oynarken bu adami birden bire kestiler , zenci kizla resimleri cikinca. Ondan sonrada pek sans bulamadi gine.

Bence emre colaka güven verilip sürekli oynatilirsa cok yararli olur hemde sneijderlen cok iyi anlasabilecek bir oyun stili var.

Tecrübesinden dolayi hamiti tercih edenleride anlarim, ama ben hic begenmiyorum mesela. Ama ben agar oyunculari genellikle begenmem, cok olaganüstü bir futbol yetenegi yoksa.

Dogru olabilir. Bence emre colak cok daha yetenekli hepsinden. Fatih terim döneminde tam oldu bu cocuk derken, sürekli forma sansi bulup iyide oynarken bu adami birden bire kestiler , zenci kizla resimleri cikinca. Ondan sonrada pek sans bulamadi gine.

Bence emre colaka güven verilip sürekli oynatilirsa cok yararli olur hemde sneijderlen cok iyi anlasabilecek bir oyun stili var.

Tecrübesinden dolayi hamiti tercih edenleride anlarim, ama ben hic begenmiyorum mesela. Ama ben agar oyunculari genellikle begenmem, cok olaganüstü bir futbol yetenegi yoksa.

Hamit'i bu saatten sonra (FT hariç) kimse kanatta kullanmaz zaten. Göbekte işinize yarayabilecek bir oyuncu Hamit. Zaten o bölgede oynayan bir oyuncunun ağır olması o kadar önemli. Hızlı düşünsün yeter.

B9bR5V.jpg

selçuk ve cemaılı yerıne rahatca emre çolak ve hamıt oynar ve takımın çehresı çok degışır.olcan sol bek oynar oynamışlıgıda var.çokta basarılı olur.Tarıkta sag kanada ışlev kazandırır.brumayı da monte ettık mı olcan yerıne çok ıyı takımımız olur.tek eksıgımız aslında forvet.ve adaletlı forma dagıtan teknık adam.brumayı ılk 111 de dusunmuyorsun tamam da ılk 18 e gıremeyecek kadar kötu olması yeteneksız olması ımkansız.

La bu sahtekar ayı maç 0-0 iken out atışını kullanmıyordu sakatlık numarası yapıyordu Sneijder gol attıktan sonra birden iyileşti.

[video=youtube;OA5wjw8HpJc]https://www.youtube.com/watch?v=OA5wjw8HpJc[/video]

[video=youtube;i1MO_7O45Yg]https://www.youtube.com/watch?v=i1MO_7O45Yg[/video]

İyi izleyin lan şuanda konuya bakan 22 ezik kuş.

Prandelli cok kötü bir hoca yaw. Burak-Veysel gibi 2 tane etkisiz elemanı 90 dakika sahada tuttu, resmen 9 kisi oynadık.

Dzemalili desen tam bir odun, adamda hicbir hareket yok. Hamit gibi cok yönlü ve hareketli bir oyuncu neden 80 dakika kulübede tutulur ?

Herseye rağmen 2 cılgın gol ile kazanmak harikaydı ama bu sezon oynadıgımız futbol sezonun tamamı icin hic ısık vermiyor. Taki takımda radikal degisiklikler yapana kadar,

2-3 maçtır yazıyorum rakip kim olursa olsun 9-10 kişi kalmadıkça üstünlük kuramayız.her maç 2 kişi eksik oynuyoruz. Biri burak diğeri Cemali denen kütük.

Her maç birinin atılmasına dua mı edeceğiz.

Kırmızı kart olmasa asla yenemezdik

2-3 maçtır yazıyorum rakip kim olursa olsun 9-10 kişi kalmadıkça üstünlük kuramayız.her maç 2 kişi eksik oynuyoruz. Biri burak diğeri Cemali denen kütük.

Her maç birinin atılmasına dua mı edeceğiz.

Kırmızı kart olmasa asla yenemezdik

Veysel ve selçuk Kardeşlerimizi unutmayalım lütfen

tam burda verme sakın verme diye bağıran tek benmiyim ? :D iyiki vermedi 2 olmazdı :D sneijder bunu bildiği için gömdü direk

10703592_562488113850763_717758202249906541_n.png

Geri
Üst Alt