STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

979220.jpg
Şu olay konusulmuyor ama belki ligin kaderini belirleyebilir.

Yediğimiz son dakikadaki gol bütün tadımı kaçırdı.

Ne güzel maçtı be renkdaşlar
Tüm GALATASARAYLILAR bugün rahat yatacak

Oynamayacaksa Telles ve Pandev'den kurtulup aynı bölgelere 2 tane katkı verebilecek adam alsak cok sey değişir(Dzemaili'yi de kesmek lazım oraya hic girmiyorum). Hatta mümkünse Prandelli'den de kurtulalım. Prandelli bazı şeylerde o kadar gereksiz ısrar ediyorki kendi sahamızda oynadığımız bir Fener derbisinde bile zamanın klasik Fener'i durumuna düştük. Allahtan mac kazandıracak oyuncu farkıyla kazandık yoksa Allah'a emanetiz yani. Ben bu futbolla 4.yıldız için bir ışık göremiyorum.

Emre çolak > selcuk + dzemaili

Bunu simdi demiyorum, 2 senedir diyorum. Ama nedense bu adami kimse devamli oynatmiyor.

Selcuk ve Burakin sözlesmesinde ayrica ilk 11de yerim garanti gibi bir madde olmasi lazim. Yoksa hicbir insan bunlara tahammül edemez .

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

-volkan-kurtaramazdi--4886053.Jpeg

felipe-melo-itiraf-ve-bu-hakemleri--4886045.Jpeg

Milliyet'in subliminal başlıklara gel :D

Bakıyorum Emre Çolak oynadı diye hemen övülmeler başlamış ondan da birşey olmaz 1 maç iyi oynar 10 maç kötü. Bilmediğimiz birşey değil.

Bakıyorum Emre Çolak oynadı diye hemen övülmeler başlamış ondan da birşey olmaz 1 maç iyi oynar 10 maç kötü. Bilmediğimiz birşey değil.

Emre Colakin suana dek, selcuk inanin 2 yildir her mac oynadigi kadar oynadigi kötü mac hatirlamiyorum.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

lig tv haftanin en guzel golunu ilk ikiye sniejderi koydumu yoksa pazartesimi yapiliyor ?

Geri
Üst Alt