STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Stadda şu an 2000 kişi bile yok Lig TV'de izlediğim kadarıyla. 1 saat 10 dakikada 40 bin kişiye çıkar mı acaba o sayı...

Full çekmesinden vazgeçtim zaten.

Bruma yedeklerde yok.Prandelli'den bir müthiş hamle daha.

B0PGx-dCIAAHf09.jpg:large
Yedeklere bak amatör küme topçuları. Bruma son U21 maçında çok kötü bir görüntü vermişti belki ondan kadroya almadı.

Balikesirspor macindan sonra derbiler ve Avrupa maclarimiz disinda Burak'in oynadigi hicbir maci izlemeyecegim demistim ve izlemedim. Derbiyi de mi izlemiyim, anlamiyorum ki. Ne yapmaya calisiyor bu hoca.

Burak varsa beraberlik iyi sonuctur, galibiyet imkansiz olmasa da suprizdir. Burak'i bu takima isteyene de, bu takima getirene de, bu kulube geldigi gune de lanet olsun.

Kewell hani 17.30'da GSTV'ye çıkıyordu ne oldu bilen var mı?

Yaziklar olsun, 4-4-2- 2-2-4-2 ne istersen oynatsin teknik adam, hic fark etmez. Ama nedir bu italyanlarin brumayi harcama meraki ??? Ilk 11 baslatmadin kabul, ikinci yarida bos alani degerlendirecek yegane adamini yedekte tutmanin kötü yani ne olabilir ?

Yedeklere bak amatör küme topçuları. Bruma son U21 maçında çok kötü bir görüntü vermişti belki ondan kadroya almadı.

Bruma,Yekta'dan kötü değildir bundan eminim.Üstelik Hamit ve Emre de var orta sahada oynayabilecek oyuncu olarak.Yekta fazlalık.

1-0 öne gecsen tam brumanın maçı olur ama bu adam ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlamiyorum.

Bruma nasıl olmaz italyan şaşırmışın

Bruma 18'de yok lan
Yav bu 5+3 hic bi ise yaramadi 6+0+4 cok daha iyidi.

Cemaili Melo Selçuk ilk 11de Yekta Hamit Emre yedekte. Yani 6 adam var orta göbekte oynayacak.

Bruma en büyük hatayı bize gelerek yaptı. Ne işin vardı koçum burada ? Gitseydin şöyle bir Alman takımına. Hele hele Dortmund'a gidip Klopp'un elinde yetişme fırsatı bulsa, şimdi yırtıp geçiyordu sol tarafı oynadığı takımda.

Hadi Bruma'yı ilk 11'e koyacak kadar futbol zekan yok, ulan yedeğe koyacak kadar normal zekan da mı yok?? Neden kadro dışı bırakıyorsun çocuğu? Ruh hastası mısın lan sen? Delirttin insanı!!!!!

Geri
Üst Alt