- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Bu ne şimdi millet son dakika passolig mi alıyor anlamadım?welcome to passolig....
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne şimdi millet son dakika passolig mi alıyor anlamadım?welcome to passolig....
![]()
Bruma en büyük hatayı bize gelerek yaptı. Ne işin vardı koçum burada ? Gitseydin şöyle bir Alman takımına. Hele hele Dortmund'a gidip Klopp'un elinde yetişme fırsatı bulsa, şimdi yırtıp geçiyordu sol tarafı oynadığı takımda.
Prandelli'nin su sacmalıklarını gördükten sonra kazanmamızı isteyen taraftarların en az %30'u fikir değiştirmiştir. Her iddiasına girerim![]()
Bu prandelli bildiğin italyanların hikmet karamanı..
Brumayı nasıl 18 e bile almazsın sen oyun sıkısınca kimi alacaksın oyuna..
Ayrıyetten bu maçda bile 10 gündür sakat olan burağı kesmeyip Pandevi oynatamıosan senin ben hocalığına tükürim. Neden aldırdın bu adamları o zaman...
Bu maçı kazanmamız azıcık vardıysada artık çok zor..
Bir kere tıpkı süper kupada oldugu gibi Top paso fenerde olur paso üzerimize gelriler.
Ellerini kollarını sallayarak ceza sahası civarında dolanırlar.
Çünkü Burak sırtı dönük tek forvet oynayamaz . Alves yada bekir yer onu top göstermezler..
Defasn arkasına to attıkçada ileride top tutamıosun o zaman paso geride paso defansda...
Bu italyan belasını başımıza saranlara yazıklar olsun !!!!!!!!
İnşallah yeniliriz de prandelli hemen gider