STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

welcome to passolig....

B0PMVgmCcAAL-rk.jpg
Bu ne şimdi millet son dakika passolig mi alıyor anlamadım?

Bruma en büyük hatayı bize gelerek yaptı. Ne işin vardı koçum burada ? Gitseydin şöyle bir Alman takımına. Hele hele Dortmund'a gidip Klopp'un elinde yetişme fırsatı bulsa, şimdi yırtıp geçiyordu sol tarafı oynadığı takımda.

En az 50-60'a okuturlardı 2-3 sezonda

Prandelli'nin su sacmalıklarını gördükten sonra kazanmamızı isteyen taraftarların en az %30'u fikir değiştirmiştir. Her iddiasına girerim :)

arkadaş son maçta fena oynamamış olan kadroda zayıf kalan yasinin yerine tarığı koy öbür tarafada hakanı bitti

nedir bu özelliklede bizim başımızda olan teknik direktörlerin kadro konusundaki cins cins hareketleri anlamıyorum

rakibin aklını bulandırmak için yapıyorlar desem bomba kendi elimizde patlıyor

Gesendet von meinem HTC One_M8

Tamam da beyler, Bruma´nin da acikcasi bir halt yaptigi yok. Yardirdi da mi kesildi? Yedeklerde olabilirdi, o ayri.

Bruma benim icin hayalkirikligi, cekinmeden de söylüyorum. Genc menc bir yere kadar. Millet 20 yasinda piyasanin anasini aglatiyor.

1 adam geciyor, hosumuza gidiyor, 1 saniye sonra o topu kaybediyor. Ne anladim ben o hareketten o zaman? Sonuc sifir. Böyle olmaz.

Okadar eskimis, kuflenmis bir futbol aklina sahip ki Prandelli, orta sahanin merkezine bir adam ekstra koydugunda rakibi defansif olarak daha iyi karsilayacagini zannediyor. Ayni zamanda tum kanati sadece beke birakip, rakibin alan bulmasini sagliyor aklini sevdigimin herifi.

Fatih Terim'in bile oynatmadığı hatta öncesinde ısınmaya Hamit ve Bilal'i yolladığı Selçuk bizde ilk 11'de.

Brumayi kadroya dahil etmemek ayri bir deliliktir.

neyse, görecegiz

Her mac ayri sistem biktik yahu. Tam Erciyes macinda iyi formasyona geri donduk, ilk yarida bi ara baya bi baski kurmustuk rakip alaninda derken, yine sacma sapan kanatsiz sisteme donduk. Fenerin kanati otobana cevirecegi mac.

Bitirdin bizi telles bruma yok agir sovucem veyseli almis 11 e orta sahana tukuriyim senin bi sneijder var

Terim olsa bu maçı %100 alırdık en azından coşkulu ve hücum oynardık italyan gibi saçma defans oynatmazdı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu prandelli bildiğin italyanların hikmet karamanı..
Brumayı nasıl 18 e bile almazsın sen oyun sıkısınca kimi alacaksın oyuna..

Ayrıyetten bu maçda bile 10 gündür sakat olan burağı kesmeyip Pandevi oynatamıosan senin ben hocalığına tükürim. Neden aldırdın bu adamları o zaman...

Bu maçı kazanmamız azıcık vardıysada artık çok zor..

Bir kere tıpkı süper kupada oldugu gibi Top paso fenerde olur paso üzerimize gelriler.
Ellerini kollarını sallayarak ceza sahası civarında dolanırlar.

Çünkü Burak sırtı dönük tek forvet oynayamaz . Alves yada bekir yer onu top göstermezler..

Defasn arkasına to attıkçada ileride top tutamıosun o zaman paso geride paso defansda...

Bu italyan belasını başımıza saranlara yazıklar olsun !!!!!!!!

İnşallah yeniliriz de prandelli hemen gider

Oyunu kazanamayacağımız belli.Şans yanımız da olursa anca beraberlik olur.

Bu maç Brumalık bir maç değil. FB savunma oynayacak Brumaya açık alan bırakmazlar. Açık alan bulamayınca da oynayamaz. Gerçi bulsa bile oynayamıyor. Her topu eziyor.

Ulan gol yesek sahaya sokacak adamımız bile yok, nasıl almaz Bruma'yı kadroya? Kendimi kesicem lan, gerçekten hazmedemiyorum bu saçmalıkları artık.

Bu prandelli bildiğin italyanların hikmet karamanı..
Brumayı nasıl 18 e bile almazsın sen oyun sıkısınca kimi alacaksın oyuna..

Ayrıyetten bu maçda bile 10 gündür sakat olan burağı kesmeyip Pandevi oynatamıosan senin ben hocalığına tükürim. Neden aldırdın bu adamları o zaman...

Bu maçı kazanmamız azıcık vardıysada artık çok zor..

Bir kere tıpkı süper kupada oldugu gibi Top paso fenerde olur paso üzerimize gelriler.
Ellerini kollarını sallayarak ceza sahası civarında dolanırlar.

Çünkü Burak sırtı dönük tek forvet oynayamaz . Alves yada bekir yer onu top göstermezler..

Defasn arkasına to attıkçada ileride top tutamıosun o zaman paso geride paso defansda...

Bu italyan belasını başımıza saranlara yazıklar olsun !!!!!!!!

İnşallah yeniliriz de prandelli hemen gider

ALLAH korusun yenilsekte gitmez

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt