STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

bu passo lig baya baya bir darbe oldu . bu system ancak 5 sene icinde oturur ve kabul görürür gibi.

ben passolig falan anlamam hocam. Su macta bu stad dolmuyorsa futbol bitmistir bu ulkede. Biz galatasaray taraftarı olarakta passoligten once kendimize bakmamız lazım.
Ne kadar takıma sahip cıkıyoruz acaba.

Bruma yedek bile degil! Bu SKANDALIN hesabini olumsuz bir sonucta cok agir ödeyebilir Prandelli... Inanilacak gibi degil. Yekta ve Emre Colak yedek otururken BRUMA tribünde!

En ucuz biletin 110, en pahalı biletin 800 civarı olduğu, Passolig kartı olmayanın da stada alınmadığı bir ortamda seyirciden ne bekliyorsunuz siz arkadaş ? Yine o en alt limit biletlerin satıldığı kale arkası tribünü hemen hemen dolmaya yüz tutmuş durumda. Ne yapsın millet ? Hem umut vermeyen takımı izlemek için bir maça 800 lira verip, hem de Passolig e bulaşarak yandaşları biraz daha mı zengin etsinler ?

Durum böyle işte. Dolmuyor stad. Dolmayacak da. Sadece bu maç değil, hiçbir maç dolmayacak bu sezon hiçbir stad. Ve bu maç, sezonun en seyircili maçı olacak belki de.

Günlük kart veriliyor stadda en azından şu maça gelselerdi be ben ankaradan 3 fener maçına gittim git gel 500 tl tutuyor ordakiler kombine alıyor o paraya..

Bruma neden 18 de yok, sakat mi?

★★★》☆

En ucuz biletin 110, en pahalı biletin 800 civarı olduğu, Passolig kartı olmayanın da stada alınmadığı bir ortamda seyirciden ne bekliyorsunuz siz arkadaş ? Yine o en alt limit biletlerin satıldığı kale arkası tribünü hemen hemen dolmaya yüz tutmuş durumda. Ne yapsın millet ? Hem umut vermeyen takımı izlemek için bir maça 800 lira verip, hem de Passolig e bulaşarak yandaşları biraz daha mı zengin etsinler ?

Durum böyle işte. Dolmuyor stad. Dolmayacak da. Sadece bu maç değil, hiçbir maç dolmayacak bu sezon hiçbir stad. Ve bu maç, sezonun en seyircili maçı olacak belki de.

maclık kart var hocam.

Ama fiyatlar cok pahalı orası dogru

Türk Futbolu bitmis resmen, Teserkürler Demirören. Heyecan sifir.

Bahane bahane. Statta günlük paso kart veriliyor artı neden bileti en yüksek limitten 800 olarak değerlendiriyorsunuz. Geçen senelerdeki derbiler full idi ve biletler aynı fiyattı. Ha diyorsunuzki takım umut vermiyor bu maça o kadar para verilmez, önce bu maçın ne maçı olduğunu sorgulayın.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bahane bahane. Statta günlük paso kart veriliyor artı neden bileti en yüksek limitten 800 olarak değerlendiriyorsunuz. Geçen senelerdeki derbiler full idi ve biletler aynı fiyattı. Ha diyorsunuzki takım umut vermiyor bu maça o kadar para verilmez, önce bu maçın ne maçı olduğunu sorgulayın.

Günlük Passolig verilince, Aktif Bank'a pay ayırılmıyor mu ? :) Yine onların cebine bir miktar para girişi sağlanmış olmuyor mu ? :)

Günlük Passolig verilince, Aktif Bank'a pay ayırılmıyor mu ? :) Yine onların cebine bir miktar para girişi sağlanmış olmuyor mu ? :)

Sorun onların cebine giren para değil. Önceki maçlar için ağzımı açmıyorum çünkü değmez. Ama bu fener maçı. Asla olağandışı bir olayı savunmam. Bu stat taraftarımız isteseydi dolardı. Oynadığımız takımın başkanı daha 2-3 ay önce bize şikeci dedi Ergin Hocaya hakaret etti. İstiyorum ki cehennemi yaşatalım. Asıl eleştirimi şimdi yapmayacağım. Bakalım onların sahası dolacak mı 2. Yarı

lütfi azıcık sırıtsa fena olmazdı.

Kewell ciksin oynasin demeyiz insallah ikinci yari :)

Sorun onların cebine giren para değil. Önceki maçlar için ağzımı açmıyorum çünkü değmez. Ama bu fener maçı. Asla olağandışı bir olayı savunmam. Bu stat taraftarımız isteseydi dolardı. Oynadığımız takımın başkanı daha 2-3 ay önce bize şikeci dedi Ergin Hocaya hakaret etti. İstiyorum ki cehennemi yaşatalım. Asıl eleştirimi şimdi yapmayacağım. Bakalım onların sahası dolacak mı 2. Yarı

Aynı düzen devam ederse o maç da dolmaz. Fenerbahçe de maçlarını bizden fazla seyirci ortalamasıyla oynamıyor. Ha onlarla yapacağımız maç sezonun ikinci yarısı olacağı için, o zamana kadar Passolig sahibi taraftar sayısında artış olacağı için belki daha yüksek oranda seyirci gelebilir. Ama bu maç bugün bu şartlarda Kadıköy'de oynanıyor olsaydı, manzara daha farklı olmayacaktı.

Bugün, Avrupa'nın yakından tanığı iki takımın maçı var. Biri UEFA diğeri de ŞİKE şampiyonu...

☆$☆

Geri
Üst Alt