STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

geçen yıl da bilet fiyatları pahalıydı ama çoğu maç stad doluyordu. gerçek şu ki pasolig saçmalığıyla milleti futboldan soğuttular, tek kullanımlık kart çıkarsan bile çoğu insanın haberi bile olmuyor.

-Passolig'i olmayan stada alınmıyor.
-Bilet fiyatları uçmuş vaziyette.
-Maç Cumartesi günü ve bugün de çalışan insanlar var. Üstelik maç saati çok erken.
-Metro çalışmıyor.

Tüm bu etkenleri yan yana getirin bakalım. :)

Passolig almaya üşeniyor millet. Ben siparişi verdim İstanbul dışında olsamda bulunsun hazırda.

Stadın boş olması taraftarın suçu değil. Ülkedeki bu rezil futbol tiyatrosunu insanlar izlemek istemiyor. Her geçen sene rezil futbol artıyor, insanların futbola olan istekleri, heyecanları azalıyor. Nisan ayındaki derbi maçına ben gittim, onda bile stad dolu değildi. O zamandan bu zamana pasolig çıktı, rezil futbol arttı, bizim takımın hali zaten ortada, bu durumda stadın dolmaması anormal değil.

Sadece İstanbul'da değil diğer şehirlerde de eskisi gibi heyecan ve ilgi yok derbilere. Eskiden günler öncesinden başlayan derbi muhabbetleri artık hiç yok, insanların maçtan haberi bile yok. Bütün bunların üzerine, aşırı pahalı bilet fiyatları var. Bir futbol maçı için 300-500-700 liralık bilet fiyatları bu ülke için çok fazla. Üstelik, ligimizde oynanan futbol 5 lira bile etmezken.

Kimse kusura bakmasın ama stad boş kalıyorsa, bunun sorumlusu taraftar değil.

-Passolig'i olmayan stada alınmıyor.
-Bilet fiyatları uçmuş vaziyette.
-Maç Cumartesi günü ve bugün de çalışan insanlar var. Üstelik maç saati çok erken.
-Metro çalışmıyor.

Tüm bu etkenleri yan yana getirin bakalım. :)

GS-FB maçlar genelde 19.00 de başlamiyorlar mi?

BvB maci dolsun bari :(
Galatasaray deplasmanindan hep cekinir Almanlar taraftarlarimza hayranlar. Bu imajimizi bozmayalim bari ama o macta bile dolmaz.

B0Pa2IwIAAACWpk.jpg

bu rezil 11i ve maci izleyebilmek icin kim bu kadar para verir

Adam gibi oynayın, yenin şunları, haydi aslan parçaları!

Kim neden gelmedi vs. tartışmaya gerek yok. Son 4 (hatta 4.5) sezondur kombinem vardı, bu sene almadım. İçimde heves bırakmadılar; itiraf etmeliyim ki bunda federasyondan ziyade Ünal Aysal ve Fatih Terim ikilisinin yaptığı saçmalık etkili oldu. Bir çok arkadaşım da bu durumda.

Herkes ellini uzatiyor bir birine oyuncular bizde ve onlarda ama gel gorki emre belesoglu gormezden geliyor !!

Kadıköydeki maçta pasolig falan olmaz olsada fb seyirciyi alır maca. Görün bakın

Geri
Üst Alt