STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

90 değil 900 dakikada oynansa gol atamayız.
Fener 1 tane atar evine rahat rahat döner.
Burak,veysel,selçuk, tarık, cemal. Bankasya seviyesinde bile değiller.
Brumayi bu maçta oynatmaliydik : (

Şu prandelli hala takımın başında ya,pes diyorum artık. Şu takımın 10 gol mü yemesi gerekiyor bir maçta prandellinin defolup gitmesi için

Selçuk İnan, ileriye attığı tüm paslarda pas hatası yaparken, geri ve yana attığı tüm paslarda başarılı oldu.

Biz burda istediğimiz kadar yazalım. Şöyle olursa bu olur, böyle olursa şu olur. Bu hoca defansif oynatıyor takımı. Kazanmak için çıkarız sahaya bu doğru ama öyle ısıran, devamlı baskı yapan, sürekli gol arayan bir takım göremeyeceğiz sahada. Bunları bilin sonra sükûtu hâyale uğramayın.

GT-I9300 Tapatalk

Dün yazdıklarım doğru çıkıyor. Hatta daha beteri var hem sahada hem kenarda. Utanç verici ne yazıkki!

bakalım taktik deha prandelli ikinci yarı ne yapacak. büyük ihtimal hiçbir şey....

Emre çıkıp Selçuk girdikten sonra biraz rahatladık.Çok kötü oynuyoruz.

Cok üzücü bir durumdayiz. Sokaktaki cocuga bile sorsan bu takimin nasil oynamasi lazim oldugunu bilir.

Fenerbahce bu sezon sadece 2 kez üstün ve ezici oynadi. Ikiside bize karsi.
Chicken Prandelli

Şahsi fikrim:

gs-01.jpg

Kendimle beraber herkesi sakinliğe davet ediyorum.
Yıllık 10 milyon para kazananların bu kadar gamsız olduğu yerde kendimizi üzmeye gerek yok, Allah hepsini bildiği gibi yapsın.

Emre Colaka bile raziyim ya, Selcuk ve Dzemo ciksinda Emre ve Hamit girmesini istiyorum... oha be

Mactan once dogru kadro cıkarttı diyordun hocam?

dogru kadro ama cok passiv oyun anlayisi. bundada hocanin imzasi var sonucda. sadece kadroyla is bitmiyor ki.
ama kadro dizliisi dogru olsada bence dzemaili-selcuk dogru tercihi süpheli diye dedim yada buna yakin galiba.
dzemaili hic yok. selcuk cok kötü ugras versede.
emre colak ikisindende faydali olurdu mesela vallahi.

Arenada 2*1 yenildigimiz macta bile herifleri ezdik. Bugunku oyundan sonra ikinci yarı kazansak dahi prandelli kovulacak arkadas istifa falan beklenmesin. Hemen lutfu kovacak basın toplantısına cıkmadan

Valla bu oyun sürecekse 1-0 2-0 kazanmak anca göz boyar.

Acilen toparlanması gerek takımın ve hocanın.

Kötü oynasak da galip gelmek önemli masalını bu sefer kimse yemez.

Maçlarda heyecanlanmıyorum eskisi gibi. Çünkü uyuz bir oyun var sahada.

Geri
Üst Alt