STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Hadi lan canlanın

simdi deyisiklik yapmaz ya 70 dkda yada gol yeyenden sonra baslar deyisikliye taktiksal dahi hocamiz

İyi başladık 2.yarıya

Bu Selçukun diz bagları filan neden kopmuyor yada ağayı kırılmıyor.Bir şekilde bundan kurtuldukmu sorunlarımızın yarısı hallolmus olur otamatık.Adam resmen 10 kişi oynatıyor bizi.Ölmüş selcuk sahın bile daha iyi bundan.Saha kenarında zaten hoca diye bir şey yok.Oyundada veysel selcuk burak dzemali gibi bitmiş adamlar var.Ulan hiç bir şey bilmiyorsun hamiti koy hamiti.Adam forma girmeye basladı.10 tane dzemali veysel eder.Emre çolak çapsızına bile razıyım gerisini siz düşünün.İkinci yarı Allah yardımcımız olsun.Sow webo filan olsa yemiştik zaten golü.Emenike diye bir kazma var allahtan.

Şu mallara iki dakka saldırsak bruma pandev hamit olsa şimdi fark olmıştu mal gibi oynuyo onlarda da hiçbişey yok ama bizimkiler mal olunca

Taç kullanılırken sahaya boşboş bakıyor. Olcan'a yapılan faulü yan hakem görmese geçmiş olsun.
Ve bu adam ŞL de maç yönetiyor

Sneijder de yok abi ya takım ruhu herşey gitmiş artık yensekte umudum yok bu hoca ile bi kaç futbolcu ile ben çıkıyorum forumdan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet faul. Tıpkı girdiğin pozisyonların % 99,99 da olduğu gibi Burak. Bi defol git . Git te kurtulalım.

bi ellerine hakim olamadi, biz de bekliyoruz ki ayaklarina hakim olsun rezil herif

Geri
Üst Alt