STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Passolig icin 25 tl vermemek kadar cimrimisiniz? Sozde taraftar iste..

Önceden derbi olunca bi heyecen bi kıpırtı olurdu ama şimdi tık yok.

Anderlecht macinda bile 30 bin seyirci yoktu. Bu stad artik tamamen dolmali..

20-25.000'i bulursak iyidir.

Ben de öyle düşünüyordum ama haberler olumlu görünmüyor.Zaman da kalmadı pek,3 gün var.
Bizim Türk milletini bilirsin uğur son gün akılları başlarına gelir birde pasoligde 30 lira gibi birsey bu da çok fazla bir meblağ değildir heralde maça gitcekler için.

Yalnız derbi olayından aklimiza gelmiyodur da bu maçtan sonra da dortmund maçı var ve şampiyonlar liginde kaderimiz belli olucak maç bazı arkadaşlar şimdiden ümidi kestiler ama bizim adımızda Galatasaray yani bu iki yüksek tempodaki maçları kaldırmak çok zor bir de çok kötü bir selcugumuz var burak var daha ne oynadigimizi bilmiyoruz.Allah yardımcımiz olsun renkdaslar.

S. Saraçoglu da oynasaydik böyle oynardim:

XI: Muslera; Balta, Semih, Ched, Tarik; Dzemaili, Melo, Hamit; Sneijder, Burak, Olcan

------------Muslera-----------
Tarık---Chedjou--Semih---Hakan
---------Melo----Emre---------
---Hamit----Sneijder----Olcan---
------------Pandev-------------
bu 11 kullanılabilir aslında hiç fena durmuyor ama bu kadronun çıkma olasılığı oldukça düşük.

maksat 25 lira diil,siz hala anlamadınız mı

prandelli hocamız bu kadroyu deniyormus bu araeda

Muslera

Tarık - Semih - Chedjou - Sinan Gümüş

Melo - Selçuk

Olcan - Sneijder - Bruma

Umut

Muslera, Tarık, Semih, Chedjou, Balta, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Bruma, Olcan

Ayrıca inşaatı tamamlanan metro hattının daha ilk deneme sürüşünde yaşanan kaza nedeniyle, taraftarlar yeraltı yoluyla stada ulaşım sağlayamayacak. İşte bu yüzden yetkililer taraftarı stada erken gelmeleri konusunda uyarıyor. Hatta kapıların saat 14.00’ten itibaren açılmaya başlanacağı da gelen haberler arasında.

Metro da bitmemiş.Son yılların en boş tribünlere oynanan derbisi olacak maalesef.

Ayi ile serefsiz antrenmalara cikiyormus. Oynarlar herhalde ikiside.

Geri
Üst Alt