STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

10703767_881171361928349_4171897080237671894_n.jpg

Hani köstebek yakalanmisti? Yine sizmis 11? Hemde 2.5 saat evvel. Hemde Fenerbahce maci öncesi.

Prandelli´nin Veysel askini anlamiyorum acikcasi. 1 hamleyle 2 mevkiyi zayiflatiyor adam.

Hem Veysel´den adam gibi verim alamiyoruz, hemde Tarik´in performansini düsürüyoruz.

Gol atmakta cok zorlaniriz bu kadroyla. Tipik büyük mac öncesi korkak bir anlayis.

Beybeler.boy.boy

Aşkın Bende Bir Çiçek. Hadi Çay Demle de İçek

Caner Veyseli maymun eder muhtemelen. Of allahim yine kanatsiz oyun oynayacagiz. Cildirmamak elde degil.

valla şimdi eleştirmenin manası yok .maçta takımı bi görmek lazım..prandelli ile umudum olmasada maçı bekleme lazım...

Bu Fenerbahce´nin cok pis bir sansi var bize karsi, bir cok macta birak 6, 8 atacakken kaybettigimiz oldu... Büyümü yaptirdi Aziz bu takima ?

Karsi büyü yapmaya calisacam...

Hopi War Dance - YouTube

Eeeyy, Büyük Ruh!
Rüzgarlarla kimin sesini isitiyorum, ve kim dünyaya yasam solugunu veriyor ? Beni isit.. Ben, kücük ve zayıfım, senin gücüne bilgeligine ihtiyacım var, yüce Ruh.
İzin ver güzelliklerde yürüyeyim; gözlerim Emre ve Volkan´in kirimizi kartini görsün, tribünde kahrolan Aziz Yildirim´in ruhu yankilansin, ey ruh !
Bana el ver ki, senin yarattıklarini tutup saygı duyayim, kulaklarimi keskin kıl ki, sesini isiteyim. Senin yüce sesin ile, Fenerbahce´yi Aslantepe´de lanet edeyim.
Beni bilge kil ki, Galatasaray icin ne düsündügünü anlayabileyim, Galatasaray senin verdigin bilgeligin ile yücelsin.
Fenerbahce´yi lanetlemek icin, bana gerekli kudreti nasip eyle, yüce ruh. Kalemize yaklasan, kalemizi göremesin, kör eyle onlari yüce ruh.
Güce ihtiyacım var ama gerektiginden fazla degil; güc bana en büyük düsmanim olan Fenerbahce´nin kirli oyunlari icin savasmak icin gerekli.
Sana temiz ellerle ve dürüst gözlerle gelmem icin beni daima hazir kil.
Yasam bir günbatim gibi solarken, ruhum sana utancsiz gelsin. Emenike´nin ayaklari kitlensin, Webo´dan bir daha birsey olmasin. Aziz Yildirim´in cigliklari malikanesinden, Seyrantepe´ye kadar duyulsun. Seyrantepe Aziz´in kahir sesleri ile inlesin, eyyy Ruh !!!

Umarim anlimizin aki ile aliriz bu maci...

Bu maç kazanılırsa Prandelli'ye rağmen kazanılmış olacak. Ama kalıbımı basarım ki, yine göz boyamaktan öteye gitmeyecek.

Mantıklı bakınca çamur gibi bir maçın ardından 1-1 veya 0-0 bitecek gibi gözüküyor. Ama işte işin içine forma aşkı girince aynı 2011'de ki maç gibi bir oyun ve sonuç bekliyor insan, ya topluca şaşıracaz biz neymişiz diyecez ya da forum prandelli istifa başlıklarıyla dolacak yanında da bonus olarak selçuk-burak defolun gidin başlıkları gelecek.

Evren Göz ‏@evrengoz Muslera-Veysel-Semih-Chedjou-Tarik, Melo-Dzemaili-Selcuk, Olcan-Sneijder-Burak.

ntvspor da ayni kadroyu veriyor

Geri
Üst Alt