Bu Fenerbahce´nin cok pis bir sansi var bize karsi, bir cok macta birak 6, 8 atacakken kaybettigimiz oldu... Büyümü yaptirdi Aziz bu takima ?
Karsi büyü yapmaya calisacam...
Hopi War Dance - YouTube
Eeeyy, Büyük Ruh!
Rüzgarlarla kimin sesini isitiyorum, ve kim dünyaya yasam solugunu veriyor ? Beni isit.. Ben, kücük ve zayıfım, senin gücüne bilgeligine ihtiyacım var, yüce Ruh.
İzin ver güzelliklerde yürüyeyim; gözlerim Emre ve Volkan´in kirimizi kartini görsün, tribünde kahrolan Aziz Yildirim´in ruhu yankilansin, ey ruh !
Bana el ver ki, senin yarattıklarini tutup saygı duyayim, kulaklarimi keskin kıl ki, sesini isiteyim. Senin yüce sesin ile, Fenerbahce´yi Aslantepe´de lanet edeyim.
Beni bilge kil ki, Galatasaray icin ne düsündügünü anlayabileyim, Galatasaray senin verdigin bilgeligin ile yücelsin.
Fenerbahce´yi lanetlemek icin, bana gerekli kudreti nasip eyle, yüce ruh. Kalemize yaklasan, kalemizi göremesin, kör eyle onlari yüce ruh.
Güce ihtiyacım var ama gerektiginden fazla degil; güc bana en büyük düsmanim olan Fenerbahce´nin kirli oyunlari icin savasmak icin gerekli.
Sana temiz ellerle ve dürüst gözlerle gelmem icin beni daima hazir kil.
Yasam bir günbatim gibi solarken, ruhum sana utancsiz gelsin. Emenike´nin ayaklari kitlensin, Webo´dan bir daha birsey olmasin. Aziz Yildirim´in cigliklari malikanesinden, Seyrantepe´ye kadar duyulsun. Seyrantepe Aziz´in kahir sesleri ile inlesin, eyyy Ruh !!!
Umarim anlimizin aki ile aliriz bu maci...