STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Bu maçı kazansak dahi(bu oyunla çok zor) prandelli kesinlikle gönderilmeli. bu kadar net!

gol yersek ancak tarikin bölgesinden gelir gökhan durmadan bos kaliyor adam kac tane orta kesti allahdan birsey olmadi simdiye kadar ama acil oraya bir kösüm bulmasi gerek hocanin

takım da seyircı de maçı sallamamış resmen

dortmund maççından korkuyorum

Veysel, Selçuk çok kötü. Tarık, Cemal vasat. Melo bazen gereksiz zorluyor şansını. Oyunumuz sürekli sıkışıyor ve bu yeteneksiz oyuncu ordusu oyunu açmak için herhangi bir çaba göstermek yerine sürekli boştaki adama geri dönüyor.

2.yarı sola Emre'yi koyup Sneijder forvet arkasına geçmeli

aglasam mı gulsem mi kufur edip myc mi alsam ne yapsam kafam karıstı

Simdik güzelce Bruma kanat - Sneijder 10# oynasaydik çoktan 2 gol atardik.

bu takimi 4-2-3-1,4-4-1-1 diye diz sahaya, hic taktik verme yinede bundan iyi oynar

Sahada Galatasaray'ın büyüklüğünü anlayamayan futbolcu bozuntuları var. Gökhan ve Caner'in sürekli bindirim yapacağını bile bile sol kanadı Tarık ve Sneijder'e emanet eden bir TD vakit kaybetmeden kendini soyunma odasının tuvaletinde assın.

Galatasaray kendi evinde oynadığı bir maçta rakip kaleye gidemiyor.:)

Yaw ilkyarı ses tellerim kısıldı artık cıldıracam. veysel dzemalı selcuk dökülüyo hamiti emre colakı filan alsana oyuna.İnsan kafayı yer ya yer.Taktiginde 5 para etmez kendi sahamızda 11 kişi kapanıyor.Bu herif derhal kovulmalı.Her saniyesı bize zarar.Ölmüş fenere barca gibi pas yaptırdık ilk yarı.Ulan akhisar agzına etti bu takımın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
caner olcanı tutacam diye pek çıkamadı

ama wes geriye hiç gelemiyor v gökhan çok rahat bindirme yapıyor

sol tarafı kontrol etmek lazım

Bu pisirik oyun ile Dortmundu krizden cikaran takim biz oluruz. Bize cakarlar bir kac tane sonra da yükselise gecerler.

Orta saha diye bir şey yok. Pres diye bir şey yok. Adamlar oyunu bizim orta sahamızda kuruyorlar. Biz izliyoruz.

Top çıkaramıyoruz bile. Her top onlara gidiyor. Yazıklar olsun.

Emenike'ye dua etmek lazım. 4'lük yapardı ilk yarıda. Ben böyle iğrenç ve ezik futbol izlememiştim. Kötü olacağı belliydi de, bu kadar berbat kötü skandal iğrenç ötesi oynayacağımıza ihtimal vermiyordum. Demek beterin de beteri varmış. Süper Kupa'da bile bu maçtan daha iyiydi bu takım.

Geri
Üst Alt