STSL 14/15 H:6 | Galatasaray 2-1 Fenerbahçe | MS | 18 Ekim

Ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Misafirim olan fenerbahçeli arkadaşım boynu bükük gitti. :)) Çok güzel oldu be...

Wesley Sneijder 2 - 1 Cüneyt Cakir ve yardimcilari olmali baslik.

Ezik fenerbahçe şike klübü hayvanat bahçeleri genel müdürlüğüne bir yazı göndererek,ayılara hazm edememekten dolayı ikinci bir emre kadar portakal verilmemesi konusunda uyarıda bulunmuş.

"Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal:Galatasaray deplasmanın da haddimizi bilerek oynadık." Bu sözü söyledikten sonra bana kimse ezeli ebedi rekabet safsatasını savunmasın, zira bu sözden sonra rekabet bitmiştir.

Her zaman şikeciler kötü oynayıp kazanacak değil ya,

biraz da biz kötü oynayıp kazanalım, böyle daha keyifli oluyor:happy:

sanırım geçen son 2-3 galibiyetimizi kötü oynayıp kazandık,

bu arada sneijder toplam kaç şut çekti kaleye?

7-8 şut çekti diye hatırlıyorum, golleri en çok hak eden oyuncu kesinlikle şıleydırdı..

Biz oyunuyorduk, Alex atiyordu kazaniyorlardi. Simdi onlar oynadi (Oyunun bazi bolumlerinde), Sneijder 2 tane atti biz kazandik :)

Yükseklerde Ucarsan, Galatasaray seni böyle indirir!

bear-trampoline-o.gif
bear-trampoline-o.gif
bear-trampoline-o.gif

volkan.jpg

Her zaman şikeciler kötü oynayıp kazanacak değil ya,

biraz da biz kötü oynayıp kazanalım, böyle daha keyifli oluyor:happy:

sanırım geçen son 2-3 galibiyetimizi kötü oynayıp kazandık,

bu arada sneijder toplam kaç şut çekti kaleye?

7-8 şut çekti diye hatırlıyorum, golleri en çok hak eden oyuncu kesinlikle şıleydırdı..

Aynen ha böyle daha keyifli oluyormuş
Ezipte kaybetmektense böyle galibiyet daha iyi

Bütün bu olanlardan sonra kanaat getirdimki bu volkan kolay kolay g.tünün üzerine oturamaz.Bu ayıya,sneijder öyle bir yerleştirdiki samandıra ya boş otobüste dolu gitmiştir.

Dans edin ulennn :cigara::yuppi::m26::m26::f50::melo::melo::melo::m elo:

[video=youtube;zTPIwTki-8M]https://www.youtube.com/watch?v=zTPIwTki-8M[/video]

70 dakika sol kanat oynayıp sahada etkisiz olan sneijder son 20 dakikada ortaya geçip 2 gol attı. futbol uzmanı hocamız sağolsun.

Maçın özetini izledim şimdi. Fenerin golünde sadece taç yok, aynı zamanda Alper bildiğin Chedjou'nun formasını sündürmüş çekeyim derken.
Chedjou'nun itirazı da ondan zaten ilk anda. Faul diye bırakıyor topu. Ama sahada hakem görevini üstlenen adam , hakem olmasına rağmen adam olmadığı için vermiyor tabiki.

Yıllar sonra son dakika golleriyle kazandık bide ümit Karan atmisti böle daha zevkli yıllarca 5 6 atcagimiz maçlarda yenildik demek ki böle oynamak lazımmış

Geri
Üst Alt