STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

En azından Tarık sağ Telles sol oynasın
Veya Brumayı koy

şu lanet heriften kurtarın bizi artık ya.yeter be.brumanın pokunu ye sen bilmem kimin çocuğu.hala yedeğe koyuyo.

Bu Allah'ın belasından kurtulamıycaz galiba kolay kolay.

Diyecek bi şey bulamıyorum. Maç izleme isteğimi aldı bu şerefsiz adam.

Elimizde Bruma ve Olcan gibi Sneijder'i rahatlatacak, kanatlardan içeri kat edebilecek oyuncular var ama kullanmıyoruz. Bu maça şu kadro çıksa bir yerin mi eksilir hoca?

Muslera
Telles-Hakan-Koray-Tarık
Selçuk-Melo
Olcan-Sneijder-Bruma
Burak

Bu kadar zor mu?

Cesare son maci olurumarim.

Son düzenleme:
yaa arkadas 4 yabancı koymussun zaten sahaya tarıgi saga cekip sola tellesi alsana çıldiracam yemin ediyorum

Pek ümitli değilim, en iyi ihtimal bi beraberlik alırız... İnşallah İtalyan malının GS başındaki son maçı olur!

tumblr_mm8kcejXwr1qzl9nfo1_500.gif

tumblr_mm8kcejXwr1qzl9nfo2_500.gif

tumblr_mm8kcejXwr1qzl9nfo3_500.gif

Bence kazanıcaz. Bu hocada degisik bir bal var anlamadım. Su oyunla ligde 2.yiz cok ilginc.

Sneijder bakalim daha kac mac kurtaracak bu TDyi

Moderatör tarafında düzenlendi:
rakip takım saçma sapan hatalar yapmazsa ya berabere biter yada kaybederiz. umuyorum bu maç italyanın son maçı olur. emin olun hiç ismini duymadığımız ptt den bir hoca getirsek takımı daha düzgün kurar.

Ya kadromuz kötü falan değil konuşulduğu kadar. Başımızdaki manyak adam gibi kadro kursa çok da güzel top oynayabilir ligde. Ama böyle salak salak kadrolarla bir halt olmaz bizden. Kazanırsak şansa kazanırız, o kadar söyleyeyim.

Stadyum güzelmiş. Biz yıllarca bekledik, bitene kadar canımız çıktı....Kim, neden yapmış bu stadı ?

Tam 2 yıldır şöyle keyifle bir maç izletmedi gelen giden...Bir tek Koray ın ilk 11 deki performansı ilgimi çekiyor...

Basaksehir ligde en az gol yiyen takimmis (2gol, 1 tanesi penaltidan).

Biz atak yapma ve pozisyon bulma ozurluyuz.

Mac - en iyi ihtimalle - beraberlik kokuyor.

Bruma ve Telles dışında güzel kadro. İkisinden biri mutlaka ilk 11'de başlamalıydı. Neyse artık umarım kazanırız.

Geri
Üst Alt