STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Yenersek Prandelli'nin kredisi artar maalesef istemiyorum kazanmamızı. 2-3 maç üst üste kaybedersek bileti kesilecek bence. Ayrıca bu 11'le şansımız yok gibi bişey. Adam aynı 11 aynı dizilişle farklı ne yapmayı düşünüyor acaba düşünüyorum da bulamıyorum bi türlü. Olmuyor işte neyi zorluyorsun hala.

10712759_829579010434129_7038861825867436671_n.jpg
fotoda albayrak dısında 1 tane güzel poz veren yok :)

Şu arapla kıvranan feneri bulduk bu sefer bizim hoca sapıttı giden geleni aratırmış Mancini'yi arar oldum laaaannn

bugün tek güvendiğim şey stadın ismi diyebilirim .

İtalya'yı gruptan çıkaramayıp kosta rika'yı birinci yapan hocayı getirenin aklına tüküreyim prandelli ismini kim önerdiyse yönetimde ona küfrediyorum şuan aştım kendimi..

Alacağız bu maçı...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adam lig maçı önemli o yüzden olcanı sakladım diyor defansa bakıyoruz sanki TR kupası maçına çıkıyor gelde küfretme yoksa Dortmund'an 4 yedi diye mi kesti Chedjou,Telles ve Semih'i madem 4 yabancıyla çıkacaksın solda Telles, sağda Tarık olsun...

Başlıyoruz...
Başarılar aslanlar...

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Adam lig maçı önemli o yüzden olcanı sakladım diyor defansa bakıyoruz sanki TR kupası maçına çıkıyor gelde küfretme yoksa Dortmund'an 4 yedi diye mi kesti Chedjou,Telles ve Semih'i madem 4 yabancıyla çıkacaksın solda Telles, sağda Tarık olsun...

semih, chedjou sakat

Tarik Camdal'dan müthis doldurma

Güzel bir maç olur umarım. Tüm takıma ve teknik ekibe başarılar. Bugün ligin en az gol yiyen takımına karşı oynuyoruz bakalım ne olacak göreceğiz.

Geri
Üst Alt