STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Tabiiki Tarikin kanadi otoban olur önünde kanat oyuncu olmayan ve defansa yardim etmeyen Sneijder'i oynatirsan. Onun tek yeri 10 numara lan rezil herif

Maç bitmiştir. Aklı olan adam izlemez böyle bir takımı. ManU-Chelsa maçını açın Drogba çakmış 1 tane.... Maç sonu yarın sabahı bile beklemeden Prandelli'nin kovulduğu açıklanmazsa siteden ben taraftarlığımı askıya alıyorum.... Taa ki Prandelli denen ................gidene kadar..........

ohaa seyremiyorum bunlardan da mı fark yiceksiniz.

Galatasaray hiç bu kadar aciz duruma düşmemişti ya allah kahretsiz sorumlularını

sneijder sizin oynayacağnız topa üfüreyim dedi

şu takımın düştüğü duruma baksanıza.. reziller topluluğu ! sadece prandellimi suçlu şu takım hangi dizilişle çıkarsa çıksın buu halleremi düşmeli ! söyleyecek çok şey var ama hem yeri değil hemde sırası değil !

Fark yiyeceğiz gibi duruyor. 2-0'da kalsa iyidir!

3 olur birazdan

hedefi basaksehir maci olan klas kadromuz döktürüyor 8-10 tane yeriz böyle amatör adamlar sahada olmaya devam ederse.

Hani bu maça saklamıştınız lan kendinizi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tarık'ın savunmasının iyi olmadığını bile bile kanatta tek bırakmak için ağır mal olmak lazım.

Şu defans dörtlüsüne gol atamayacak takım yok ligde. En berbatından iki tane yeriz. Ne güzel odaklanmışız ha lige.

Geri
Üst Alt