STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

çıkardığı kadrodan belli değilmi zaten yenileceğimiz neden şaşırdınız ancak aptal bir insan aynı hatayı 50 kere yapar

başımızdaki zevat defolacak inşallah nedir ya bu tarık'ı sol bek yapma çabası ne soldan ne sağdan yararlanıyorsun bu nedir ya

Burda hepimiz gene biliyorduk böyle olacağını.. Arsenal maçında da biliyorduk. Dortmund maçında da biliyorduk. Hatta Fener maçını da kaybedecektik , B.Alves'in kırmızısı ve Sneijder'in yeteneği kurtarmıştı.

Zeka yoksunu adam, neden her türlü saçma sapan sistemi ve oyuncuları deniyorsun da Bruma-Sneijder-Olcan gibi bir üçlü yü denemiyorsun? Çek git artık. İstifa et. Git artık yeter ya.

8. oldugumuz sezon bu kadar aciz değildi lan bu takım yeter artık kovuyosanız kovun şu herifi, kanatlar bomboş sneijder hala sol açık oynuyor adam bas bas bagırıyor forvet arkasıyım diye rezil ettiniz takımı

Yaziklar olsun allah emegi olan herkesin teker teker bin turlu belasini versin inshallah.

maçı alacağız çok ballı başakşehir..
tarık solda çok kötü sağa çek tarıkı hoca..

Her seken topa vuruyorlar nerde bu defans
Orta saha zaten yok topu alan geçiyor

Yenileceksek 5 tane falan yiyelim.O zaman kesin şutlarlar

İnş tüm kalbimle diliyorum ki 5-6 olur.

Yönetim bu maçtada bu beyinsiz adami göndermeyip bazi oyunculari kadro dişi birakmazsiniz sizde gidin. Bizi ligden koparttiginda göndermeniz birşey ifade etmez. Bunlarda 4 e gidiyor.

Çok ama çok ciddi revizyona ihtiyacımız var

hem takım olarak hem de teknik kadro olarak

Keşke Bayern çıksaydı açmaz 10 tane atarlardi

haha lan bi yemek yemege gittim 10 dk. 2 gol yedik. prandelli dönemi burda bitmisdir

Şimdi gördüm skoru maçı izlemiyorum vah vah ki ne vah.

Geri
Üst Alt