STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

edin visca denen zavallı anasını belli sol kanadın ilk yarıda
hele o veysel'e ne desem az yeteneksiz

Valla bu gece rezilliğin dibine vurduk. Basakspor 2. Devre dalgaya almazsa bu maçta 4 e gider

kapatın şu futbol branşını bu senelik,1/10'da birini baskete harcayın gelsin kupalar,diğer paraylada holstein çiftliği açın da sütten para kassın klüp.

Bu veysel daha gelmeden dedim ne kadar bos topcu oldugunu ya.

Ne buluyor bu herifte anlamis degilim. Hicbisey bilmiyorsan koy balta'yi sol beke.

Veysele neden kızıyoruz ki onun yeri orası değil ki! O orta sahanın ortasında daha verimli olur

Renktaşlarım kim gelirse gelsin farketmez

Bu takımda Prandelliden önce Selçuk ve Burak'ın kesilmesi lazım

Lütfen görün artık bunu

melo klasik melo
kaybettiğimiz her maç nerdeyse bir bahane buldu ve çıktı oyundan.
alayına yazıklar olsun

tamamen iflas etmiş bir takımın bütün sorumlusu galatasarayın sırtından asalakça yararlananlarla ,30 yıl önceki futbol mentalitesi ile koskoca klübü yönetmeye çalışanlardır,galasaraya devrim lazımdır ,bütün antika yönetici,hoca gibilerinden kurtulup yenidenyapılanma şarttır (a.albayrak,dürüst falan diyenler fena yanılıyor bunlar yıllardır keçiboku gibi bir gram ilerleme yapamayan kabız yöneticilerden ehveni şerdiler ve hiç bir faydaları olmayacaktır)

Aynen oyle renktas, albayrak ve durust geldi diye sorunlar bitecek zannediyorlar. Ben senin dedigini anliyorum. Aysal dan ciddi sekilde bu degisikligi bekliyordun ama ya yaptirmadilar ya yapamadi. Veya turk futbolu daha boyle seylere hazir degil ama. Yeni yonetimle sorun bitecek zannedenler yaniliyorlar. Cok kotu gunler bekliyor bizi. Allah yardimcimiz olsun

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

özlüyoruz :(

899494_620x310.jpg

insallah bi 5/6 cakar belediye ozaman selcuk . burak kadroda kaliyormu .. Sneijder/Muslera bavulunu alip transfer teklifleri kabul etmiyormu gorcezz ..

Hayırlısı neyse o olsun arkadaş 3 yaşındaki çocuğun görebileceği şeyleri prandelli göremiyor ne diye biliriz ki.
Brumayı rakip 2-0 yaptıktan sonra alıyor ne zekisin be hoca harbiden oyunu mükemmel okuyorsun.

Takım fizik olarakta bitik hani nerde sezon başı kondüsyon yüklemesi. Bütün yaz istanbulda reinada geçti anasını sataym

Burak'a söve söve bir hal oldum. Cidden yeter artık cidden. Kanser olduk be. Lütfen birisi duysun sesimizi, göndersin şu herifi.

Durarak futbol. Hiç bir hareket yok. Rakip sahaya yerleşip duruyorlar. Orta bile yapacak halleri yok.

Çivisi çıktı takımın. Messi gelse bişey olmaz artık.

Hani bu mac onemliydi? Nerde lan sizin adamliginiz? Neden oynadiginiz futboldan utanmiyorsunuz?

Veyselin Sabriden ne gibi bir artısı var merak ediyorum

Geri
Üst Alt