STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

insallah bi 5/6 cakar belediye ozaman selcuk . burak kadroda kaliyormu .. Sneijder/Muslera bavulunu alip transfer teklifleri kabul etmiyormu gorcezz ..

???????????? Sen Galatasarayli oldugundan eminmisin? O nasil laf insaAllah 5-6 yermisiz Sneijder Muslera gitsin felan gibi laflar?

özlüyoruz :(

899494_620x310.jpg

o takimda olsaydi fark etmezdi.

deplasan maçlarda hemsehri gibi facia hoca

ulen veysel alves olsa ne olacak işi bitirecek burak olduktan sonra oyunu kuracak selçuk olduktan sonra :)))

şu takımın başında ben olsam devre arası snijderi bi kenara çekip diğerlerine haydarla ağızlarını burunlarını kırardım..

dzemaili ile selçuk çok yumuşak kaldılar ortada.
dzmaili - hamit değişikliği fena olmaz gibi en azından hamitin hepsinden oynayası vardır.
maç başı nerdeyse 3 gol ortalaması ile oynuyoruz yazıklar olsun!

Kasımpaşa ve akhisar takımlarda şampionluğu düşünsünler biz düşünüyorsak.

Renktaşlarım kim gelirse gelsin farketmez

Bu takımda Prandelliden önce Selçuk ve Burak'ın kesilmesi lazım

Lütfen görün artık bunu

Bırak bunları kesmeyi, üzerine Sabri'yi kazanacağız falan diyorlar. Bu takım iflah olmaz artık. Kimse boşa üzülmesin, sinirlenmesin ve herkes alışmaya baksın. Benden tavsiye.

Muslera-Melo-Snider-bruma-olcan

bunlarin etrafinda yeni bir takim kurmak gerek

Selçuk ve Burak gitsin bu takım düzelir
en azından 1 2 maç oynatmasınlar herkes görsün nasıl düzeliyor takım.
ya ofsayt yada hücüm faul yapıyor Burak.
yani bir forvet nasıl olurda bu kadar faul yapar? hadi diyelim ofsayta kalıyorsun da faul niye yaparsın be adam!

Bruma topsuz oyunda nerede duracağını bile bilmiyor. Beklerimizin ikisi de facia. Benim çözüm önerim:

1. Sol beki telles, sag beki sabri olan, 4-4-2 veya 4-4-1-1 sistemli bir takım. Emre sol açık olcan sağ açık, göbekte melo ve hamit, sneijder ve burak da forvet.

Geri
Üst Alt