STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Mancini daha ateşli, daha kaliteli futbol oynatıyordu sonuca yansımasada.

Prandelli ile bırak iyi futbolu pozisyona dahi giremiyoruz.

Kötü gidişatta her zaman ilk suçlular yabancılar olur.

Adamlar kacsin gitsin .. Bu pis boktan turk futbolunun batakliginda surunmek nedemek .. Muslera/Sneijder bugun bavulunu alsa kafalari rahatlar bu dandik sistemden kurtulduklari icin 9999 koyun keserler ... Boyle bir duzen boyle bir futbol mantalitesi olan bir ulkede/takimda bulunmalari yazik adamlar icin .

Gelen gideni aratırmış

Mancini, Terim'i arattı..
Prandelli, Mancini'yi arattı
Gelen hoca, Prandelli'yi... Lan :D

Olan nasıl oldu bu kalitesiz kadroyla şampiyon... Adam gibi oynatmasını bilen hoca gelsin açık ara şampiyon olur bu kadro...
Elmander, Baros, Necati, Drogba gibi oyuncular yok artık. Burak ve Umut hiç bir zaman katkı sağlamadı oyuna gol atmalarına rağmen. Zaten 19. şampiyonluğumuzda kilit isim Drogba.

Gelen geçen kanatlardan geçiriyor bize, bir çözüm bulamadı buna hoca

bu prandelli geleli kac maca ciktik? ve kactanesine degisik 11 kullandi?

aysal tulunu danışman yapmasa çok başarılı olurdu ama futbol aklı tulun olan adam işte böyle koskoca camiayı rezil eder (tulun denen adamın futbolla ne alakası var onuda anlayamıyor ,böyle amatörce bile futboldan anlamayan adamları futbol aklı yaparsa olacapı bu , şimdi Albayrak falan filan futboldan anlama olayı yine aynen ,yazık bize..

Al birini vur otekisini iste. Dedigin gibi hic bir fark yok. Turk milleti ne zaman prof. Olmayi ogrenecek acaba. Cok yazik. Yani 2 sene sampiyon olmus, 2 sene ust uste cl de ust turlara cikan takim nasil bu hale gelebilir anlamiyorum. Normalde uzerine koyman lazim. Elimizde tonca futbolcu var gonderemedigimiz. Yonetim bu konuda sinifda kaldi ( sicip batirdilar bu da kabaca) tonca para odeniyor. Cok rezil durumdayiz. Herkez yeni yonetimle hal olacak zannediyor ama ben tam tersini dusunuyorum. Bekleyip gorecegiz

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Adamlar rezil oluyor kacip kendilerini kurtarsinlar . daha ne diyeyim .. Sneijder / Muslera bu takimda rezil oglu rezil oluyorlar .
fazla yırtınma
zaten devrearası bu dediklerin %100 gidecekler.
hatta bu isimlere melo bile katılabilir iyi bir teklif gelirse.
ne rezil edecek adamlar kendilerini.
dortmund maçında yanlış görmediysem adamlar bizden 13km fazla koşmuşlar ( yanlış isem düzeltiniz )
fizik olarak da bitkin gibi görünüyoruz.
bu adamlar napıyorlar bütün hafta?

Oha bizim en çok koşan oyuncumız başakşehirin en az koşan oyıncusundan bile geride nerdeyse

Prandelli bu maçtan sonra da defolup gitmezse çok ağır şeyler yazacağım kendisi ile ilgili.

böyle bir rezillik yok ya. en çok koşan ilk 5in hepsi başakşehirden. çok sağlam yenilenme şart öyle 2-3 taneyle yetmez.

edit: tabi ilk başta allahın cezası italyanın kovulması lazım

Takım kötü evet, kötü olmasının nedeni, takım kurgusunun yanlış yapılması ve mental yönden yeterli konsantre edilmeyişleri.

Bireysel olarak dökülen takım, takım olamıyor. Takımın bütün yükü Sniejdere yüklenmiş. Onu anlayan, ona futbol zekası olarak yakın topçu yok.

Geri
Üst Alt