STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Forvetinin Burak olduğu takım 4-2-3-1 oynayacak ve sen kaybetme ihtimalimizin olmadığını söylüyorsun...

Yol yakınken futbol izlemeyi bırak , veya kadro falan kurma gerek yok böyle şeylere...

1.Elimizde 3 forvet var. Birisi Pandev diğeri Umut alternatiflerin. Pandev'in ne olduğunu bilmiyoruz bile. Oynayacak durumda mı belli değil. Umut'U ise söylemeye gerek yok.

2. Yabancı sınırını unuttuysan seni golf izlemeye davet ediyorum.

3. Sanki elimizde üst düzey santrafor var da biz Burak diye uğraşıyoruz. Adam transferine şerh koymuşuz zamanında millet ölüp biterken ama malzeme bu şu anda.

1.Elimizde 3 forvet var. Birisi Pandev diğeri Umut alternatiflerin. Pandev'in ne olduğunu bilmiyoruz bile. Oynayacak durumda mı belli değil. Umut'U ise söylemeye gerek yok.

2. Yabancı sınırını unuttuysan seni golf izlemeye davet ediyorum.

3. Sanki elimizde üst düzey santrafor var da biz Burak diye uğraşıyoruz. Adam transferine şerh koymuşuz zamanında millet ölüp biterken ama malzeme bu şu anda.

1.Pandev'i oynatmazsan ne olduğunu bilemezsin tabi....

2.Gerekirse Nando oynamasın Pandev oynasın , Buraq denen rezil takımı yerle bir ediyor...

3.Elimizde üst düzey forvet yok diye bu rezile mi kalacağız ? Umut oynasın , Pandev oynasın , alt yapıdan adam çıkar o da mı olmadı Sneijder'i ileri atıp 4-6-0 oynayalım...

Ayrıca benim sana tepkimin esas sebebi , maçı rahat alırız demen...Rezil hem tek forvet oynayacak biz de bir maçı rahat geçeceğiz...

Bu rezil oynadığında rakip gerekirse amatör küme takımı olsa dahi maça favori olarak çıkmayız...

1.Pandev'i oynatmazsan ne olduğunu bilemezsin tabi....

2.Gerekirse Nando oynamasın Pandev oynasın , Buraq denen rezil takımı yerle bir ediyor...

3.Elimizde üst düzey forvet yok diye bu rezile mi kalacağız ? Umut oynasın , Pandev oynasın , alt yapıdan adam çıkar o da mı olmadı Sneijder'i ileri atıp 4-6-0 oynayalım...

Ayrıca benim sana tepkimin esas sebebi , maçı rahat alırız demen...Rezil hem tek forvet oynayacak biz de bir maçı rahat geçeceğiz...

Bu rezil oynadığında rakip gerekirse amatör küme takımı olsa dahi maça favori olarak çıkmayız...

Muslerasız çıkacağıma Melo'yu keser Sarp'ı koyarım.

Muslera konusunda ben bu kadar netim.

Sneijder ve Muslera yazılır sonra diğerleri.

Burak'ı ben de beğenmiyorum. İnsanlarla Elmander vs. burak kavgası yaptığımı bilirim ama eldeki bu. Pandev oynasa görürüz diyorsun ama adamın mecali yok oynamaya son gördüğümde.

İstanbul diri ve formda bir takım. Düzgün bir 11 ile cıkmassak muhtemelen puan kaybederiz.

Dortmund maçından daha fazla önemsediğim maç. CL için hiç bir umudum yok. O yüzden bu sezon ligi almak çok önemli benim için. 4.yıldız + CL'ye direk gitmek.

Bu sene başarılı olmak istiyorsak istanbuldaki tüm maçları kazanmalıyız..

PAROLA İSTANBUL..!!

ünal aysalsız ilk maç .............................!

prandelli haftasonuna kadar kovulmalı.olcan ve brumada ilk 11 başlamalı.işte o kadar.

şizofreni olduk bunlardan da 4-5 yemeyiz herhalde

Prondelli varsa sıkıntı yok

muslera
tarık ched semih olcan
hamit melo
bruma sneıjder emre çolak
umut bulut​

Gidişat infiale doğru arkadaşlar.. Gerçekten takım sahipsiz kalmış.

Muslera
Tarik Semih Chedjou Hakan
Melo Hamit
Olcan Sneijder Bruma
Umut

Geri
Üst Alt