STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Burak ve Selcuk u Ruslar a satsak bari, ancak onlar verebilir bunlarin maasini, hem TR ye yakin olurlar..\

Rubin KAzan alsa soyle 10 milyon euro ya da rahat etsek iste..
Gerizekalı değiller ya bu gereksiz herifleri alacaklar. Burakı Lazio ya iteleyecektik, son 5 yılda yaptığımız en iki büyük hata Burakı almak ve bir sezon sonra alıcısı varken satmamak.

I am the one who knocks!

2 senedir öyle sacma isler yapiyoruz ki, 4 yil üst üste sampiyon olmak cok rahat mümkünken, iskence cekiyoruz.

Lig desen bitmis, takimlar Almanya 3.lig seviyesinde ve Galatasaray ite kaka puan aliyor, bazen alamiyor. Yazik.

Sampiyonlar Liginin acik ara en zayif takimiyken, Fenerbahce´yi yeniyoruz. Bu zaten ligin durumunu gösteriyor.

Ama biz Basaksehir´i yener miyiz acaba diye kara kara düsünüyoruz. Bitmisiz kardesim harbiden.

Gerizekalı değiller ya bu gereksiz herifleri alacaklar. Burakı Lazio ya iteleyecektik, son 5 yılda yaptığımız en iki büyük hata Burakı almak ve bir sezon sonra alıcısı varken satmamak.

I am the one who knocks!

Gokdeniz aldirsa iste benne bilim..

Artık Burak da ileride öyle bir top tutar öyle koşular yapar ki rahat kazanırız hiç sorun olmaz...
Burak isterse sahada olmasin yinede kazaniriz
Bu kanatlar olsun ve forvetsiz oyniyalim yine kazaniriz hatta...
Burak yada Umutdan birini tercih etmek lazimdi o yüzden Burak yazdim, yoksa ikisinide cöpe atabilirsin...

1001 türlü sacmalik yapiyorsun, bari artik Semih´in yerine de Koray´i oynatsan en azindan.

Gerci Selcuk´u, Burak´i bitti de, sira Semih´e geldi :) Bide bu var.

Emre Colak mutlaka takima girmeli artik. Hata yapsa da hepsinden iyidir.

Umut da oynamali. Belki kapasitesi sinirli, ama Burak´tan faydali bence.

Muslera Tarik Chedjou Melo Emre Sneijder Olcan Bruma ve Umut bu takimin degismezleri olmali bundan sonra.

Semih'in yerine Koray oynarsa bu sefer Koray'ın başlığı bir sürü hakaretle dolacak. Bu takımın en sorunsuz bölgesi stoperdir. Takım savunması adam gibi yapılsa kimse stoperlere laf etmez. En son hamleyi Semih yaptığı için ciddi eleştiriliyor hatta bazıları hakarete kadar gidiyor ama esas sıkıntı önde.

Chedjou'yu çok eleştirdim ama dünkü maçta en son laf edilecek iki adam Chedjou ve Semih'tir.

Selçuk, Zan, Dzemaili, Aydın, Umut, Burak, Pandev, Furkan, Yasin, Yekta, Umut Gündoğan, Eboue, Sabri, Yiğit, Engin ve hatta Melo.

Tamamı bundan sonra artık sadece satılmayı düşünülen oyuncular olmalı. İnanın çözüm bu.

Muslera-Tarık-Chedjou-Semih-Telles-Birhan-Hamit-Sneijder-Olcan-Bruma-Altuğ filan oynasın.

---------------------- Muslera --------------------
-Tarık ----- Chedjou ------ Semih ------- Hakan-
--------Melo-----Emre Çolak----
---Olcan----------Sneijder-----------Bruma----
----------Umut-----------

'Burak ile benzer özelliklere sahip, yetenekleri kısıtlı' düşüncesiyle transfer döneminde gönderilip, yerine Adem Büyük' ün alınmasını istediğim Umut, şu an kadroda forvet oyuncusu olarak ilk tercih ettiğim oyuncu oldu, gücünü biraz ekonomik kullanıp pozisyonlarda güçlü ve sakin kalabilse işimizi görür...Benim tutarsızlığım değil, Umut bildiğimiz Umut; ancak Burak daha da kötüye giden performansının yanında birde tiksindirici bir arsızlığa büründü, Pandev erken emekliliği benimsemiş görünüyor...Allah hepimize sabır versin, ne günlere kaldık yahu?!...

Takımda forvet ve kanat oyuncuları yokken ligde nereye kadar gideriz bilmiyorum. Muslera, Melo, Chedjue, Semih ve Sniejder dışında istikrarlı, canını dişine takan başka oyuncu yok.

GT-I9300 Tapatalk

False 9 ile oynayalım daha verimli olur.

I am the one who knocks!

False 9 ile oynayalım daha verimli olur.

I am the one who knocks!

Ben bunu yazın dedim , şimdi rezile söven sürüyle arkadaş beni linç etti burada...Bakıyorum birçok kişi bunu dillendirmeye başlamış...Ama bunu yapacak karakter lazım , o da Prandelli de yok...

????????
???????? ???????? ???????? ????????
???????? ???????? Selçuk ????????
????????
Burak

Kadro bundan başka bişey olmaz...

Prandelli sistemi olmuyor
terelelli sistemini deneyelim
diziliş, taktik vs yok
kim hangi mevkide oynamak istiyorsa orda oynasın

Chedjou ve Semih sakat deniyor.Melo-Balta yapabilir tandemi.:mad:

prandelli beni yanılttın iş yaparsın sandım ama gün geçtikçe rezil kadroların bizi deli etmeye yetiyo

Semih oynamayacakmış...

Hadi Koray aslanım al formayı şu yeteneksizden...

Bu arada Semih'i çok severim geçmiş olsun , keşke Semih'in yerine Burak-Xelçuk sakatlansaydı...

Ched ve Semih sakatsa kesin stoperde Melo ve Zan'i oynatir. :crushed:

Geri
Üst Alt