STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Istanbulda yasiyanlara sesleniyorum gidin o floryanin kapisinda bekleyin , arbalarini yagmalayin , ters cevirin yakin , evlerini atese verin bu topcular anca bundan anlar .. dedigim topcular belli selcuk/burak

Prandellinin bu maçtan sonra kalacağını sanmıyorum ama yeni hoca gelse bile işimiz çok zor kadromuzun kalitesi felaket kötü

Prandelli bu akşam gitmezse yönetim en büyük...

Tamam teknik direktör gitsin diye yapılan bazı şeyler var ama takımı satmaları futbolcuların ahlaki değil..

Bu tarz sonuçlara futbol tarihine yazılıyor 10 sene 15 sene sonra bile dönüp bakıldığı zaman hesap veremeyecek konuma düşürüyorlar bizi

Adam sözünün eri ama her maç takıyor 4 yıldızı!

Ulan herif Galatasaray'ı rezil etti, üstüne bir de tazminatını alıp gidecek kovulursa iyi mi.

Tamam teknik direktör gitsin diye yapılan bazı şeyler var ama takımı satmaları futbolcuların ahlaki değil..

Bu tarz sonuçlara futbol tarihine yazılıyor 10 sene 15 sene sonra bile dönüp bakıldığı zaman hesap veremeyecek konuma düşürüyorlar bizi

Ben nerden biliyordum maç öncesi sonucu acaba dur düşüneyim sakın saçma sapan oyuncu tercihlerinden olmasın?

4. Yıldız yolunda

4x4'lük takım olduk

Maşallah gelen 4 giden 4

Engin ve Yiğit'in videoyu hatırlayın. Size yemin edebilirim, aynısını Selçuk-Burak'da yapıyordur... Hatta Yekta, Umut, Yasin, Veysel.. Tüm yerliler.. Hak ettiklerinin en az 10-20 katını kazanıyorlar. Yazıklar olsun.

Prandellinin gitmesi yetmez. Burak ta gitmeli ben hayatımda bu kadar kötü forvet görmedim. Bu enkazın esas sorumlusu zaten kaçıp gitti

Geri
Üst Alt