STSL 14/15 H:7 | Başakşehir 4-0 Galatasaray | M.S | 26 Ekim

Ne oldu Prandelli ? Ne oldu kazma Burak ? Hedefinizdi hani bu maç ? Bunada çapınız yetmedi dimi bunada yetmedi :mad: Allah bir an önce sizin gibilerden kurtarsın bu klübü hakkımı helal etmiyorum size kan emiciler. O 2 metreye pas atamayan ama milyonları götüren Veyselin allah 2 yakasını bir araya getirmesin. Tatile gelen Dzemailinin futbol hayatı bitsin.. Kovun laaaan şu adamı kovuuuuuunnnnnnn :mad: Lan puan kaybettiğimiz maçlarda t.d olarak forumdan herhangi biri çıksa liderdik şuan

Melo'nun gerçek açıklamaları tercüman dingili kırpmış.

Felipe Melo : Ben geceleri evde uyuyamıyorum. Restoranlarda gezmiyorum. Utanmamız lazım.

telegolu acim aysalin kapali kapalir arkasinda yaptiklarini dinleyin. bu pislik herife yeni yonetimin sorusturma acmasi lazim.

Mustafa Denzili gelirse Melo gider :)
o da ayrı mal. bu tip konuşmaları selçuk yapmalıymış. o karaktersizin aldığı paradan başka birşey düşündüğünü sanmıyorum. ha birde istatistik kasıp cici görünmek için neler yapabilirim çabasından başka birşeye kafa yorduğunu sanmıyorum.

Galatasaray'ın tarihinde 3 gün arayla 4-0'lık iki yenilgi alınan bir dönem var mıdır acaba? Bu kadar rezillik bir şeyler anlatmıyorsa, daha ne lazım ya, ne ne ne? Daha kaç maç kaybedelim, kaç maç üst üste fark yiyelim? 10 tane mi yememiz lazım illa ki? Hadi Prandelli gitti diyelim, peki ya bu oyuncular ne olacak? Bunları kulüpten kapı dışarı edecek bir baba yiğit yok mu hala?

Umarım bu mağlubiyet Prandelli'nin gidişi olur. Yeni gelen hoca 4-2-3-1 oynar ve Melo-Hamit ikilisini görürüz orta sahada.

"Ettiğini çekesin ünal aysal" maçı oldu.

Çare Luciano Spalletti#

Luciano Spalletti (d. 7 Mart 1959, Certaldo), İtalyan eski futbolcu ve teknik direktör.

Prandelli giderse mutlaka bu italyan T.D. gelmeli.

Luciano-Spalletti.jpg

Hasan Şaş'a inanamıyorum valla. Çok iyi konuşuyor. Selçuk'a sadece birşey dmeiyorum. 1 senedir toparlanamadı. Artık yeter dedi.

Cok sisirilmis bi kadro...bunlarin yollayin

Burak Yilmaz
Selcuk Inan
Xhemaili
Pandev
Telles
Veysel
Yasin Öztekin
Umut Bulut
Yekta
(...)

Geri