STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

senin gibi teknik direktörün ben................

Eveet...Nihayet gerçeği gördü sinyor, acaba Hasan Şaş tan filan destek mi alındı?...Hep Sneijder dan dolayı Selçuk un defansif yükünün arttığından filan bahsediyordu...

Bugungunlerdenxelcuqundonusu...QHral danda bir performans patlaması beklenir bu durumda!...

Kolla kendini Paşa, saksıya fesleğen oturtma muamelesi görmen kaçınılmaz, zevk almaya bak!...

milli takımdayken dalga geçtiğimiz tunay a.k.a tünay maçın yıldızı olur

Sneijder oynamiyorken attigimiz gole sevinmem bile boyle sacmalik olamaz

~tap

Vurdugun gol olsun Kasimpasa, umarim tek bir sut bile atamayiz ve 5-0 kaybederiz. Görsunler yerli ezikleri.
Yekta Selcuk Burak Sabri ne varsa hepsini maymun etsinler.

Babel güveniyoruz sana reis

Kimse kusura bakmasin ama Kasimpasa'nin ilerideki adamlari Galatasaray'dan bin kat daha iyi. Castro, Scarione, Babel, Viudez dörtlüsü bizim rezillere bin basar. Anderlecht'in bir TIK alti.
Sadece ileri degil takim olarakta bizden iyiler. Bizde zaten 2 topçu vardi. Melo sakat, snejderi de sülalesini andigimin adami oynatmiyor. Bu 2si fark yaratiyordu. Ptt 1 seviyesinden daha alta düstük. Ama umut kesilmez. Belki tuzlasporun yaptigini yapariz. Ironi yapmiyorum kalite zaten kotuydu takım td olacak .... iyice takimin anasini belledi.

LG-D802 cihazımdan gönderildi

Bu aksam ben maci izlemem zaten, arada sirada foruma girerim aksam bol bol kufurler okuruz :)

Yoneticilere is dustu vallah, baya ceza cikar.. :D

Bugün Selçuk ve Burak'ın ayağına her top gelişinde tepki verilse ne güzel olur.
Artık istenmediklerini anlasınlar.

Bu maç Kasımpaşa'lıyım yalan yok. Kangren olmadan kolu kesmek gerek kol kesilirken mecbur acı da çekilecek. O sebeple Prandelli Sneijder'i de kulüpten nefret ettirmeden -ki tek doğru düzgün oynayan adamımız kendisi- defolup gitmeli. Bunun karşılığı Kasımpaşa mağlubiyeti olacaksa varsın olsun.

Prandelli bombanın pimini çekti..

Bu herif gecen hafta kovulmadıysa daha da kovulmaz.Beklenti icine girmeyiniz.

Adem Büyük' ü izleyin ve Burak yerine bizim takımda oynadığını hayal edin...Çok beğendiğim bir forvet oyuncusu, Mevlüt yerine onun için çaba gösterilse kolaylıkla alınırdı...

sanırım bu maçtan sonra asıl hedef türkiye kupası diye açıklamalar gelecek!!!!!

O stad Selçuk ve Burak'ı çok ağır şekilde protesto etmeli. İnlemeli o stad Sneijder, Melo sesleriyle. Birileri mesajı alsın.

ya şu sinan gümüş rezerv ligde gol kralı neden a takımda denenmez anlamıyorum!!!!!!!

stada dogru yola cıkıyorum . umarım hocayı gönderebiliriz. bugün tek isteğim hocayı göndermek. maçın önemi yok

Geri
Üst Alt