STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

adalet diye bişey varsa hem selçuk hem burak sakatlanır ve uzun süre forma görmez

maca gidenler selcuk burak ve prandelliye full köstek, bol protesto ıslık yuhalamada bulunsunlar

Futbolun ve hayatın biraz adaleti varsa bu maçta da 4-0 yeniliriz.

adalet diye bişey varsa hem selçuk hem burak sakatlanır ve uzun süre forma görmez
Sakatlık dileklerine katılmam mümkün değil.

hem mücadele etmeyen adamın sakatlandığı nerede görülmüş? Ben koşu bandında yürüyerek 90 dakikada mesafe katediyorum onlar kadar.

Sinan Gümüs, Telles, Bruma, Tarik, Koray

Olcan, Muslera, Melo, Sneijder

ve 2 oyuncu (Selçuk ve Burak hariç)

gibi takimiz olsaydi simdi güzelce maçlarimizi keyif verecek bir sekilde yenebilirdik ve son haftalarda o kadar gol yemezdik.

Burak karaktersizi yine balina bir gol atarsa anonscu yılmaz dediğinde kimse burak diye bagirmazsa ne güzel olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlık dileklerine katılmam mümkün değil.

hem mücadele etmeyen adamın sakatlandığı nerede görülmüş? Ben koşu bandında yürüyerek 90 dakikada mesafe katediyorum onlar kadar.
başka yolu yok gibi abi.GS hep adaletten yana bi kulüptü ama daha kendi içinde adaleti sağlayamıyo.haketmeyenler formayı terletiyo hala.

En kreatif oyuncumuz Chedjou su 11'de gülermisin aglarmisin

sinan gümüş sürati,tekniği olan,golcü özelliği olan bi kanat oyuncusu..izlediğim maçlarda defansa da yardım ediyo.gelecek yeni hocamız kör değilse oynatır.

Burak-Selçuk-Apo-Sabri lobisi

3 günlük kampa girmeyi yanlış bulduğu dile getiren Sneijder 11 dışı (bencede yanlış bu adamlar anlaşamıyor bariz bunları 3 gün ne arada tutuyorsun CL finali oynayan takım girmiyor kampa taş devrinden kalma hareketler)

Melo'yla Sneijder dışlanıcak gibi taraftar Selçuk-Burak-Prandeliye bişeyler yapmazsa

18 kişilik kadro normalde :muslera-sinan bolat-semih-chedjou-koray-telles-tarık-melo-emre çolak-furkan-umut gündoğan(engin,sabri)-birhan-bruma-sneijder-olcan-sinan gümüş-pandev-umut

olmalı.

Bütün stad Prandelli İstifa diye inlemeli. Heleki wes falan harbi yoksa vallahi birileri dalga geçiyor resmen bizimle :)

Prandelli acilen kovulmalı, ama kim kovacak ? Duygun bey memnun. Abdurrahim menajercilik oynuyor, kadroyu kendi kurmuş belli ki. Yenersek, muhtemelen Melo ve Sneijder suçlu ilan edilir. Yenilirsek, Chedjou ile Muslera suçlanır. Asla ve asla Selçuk-Burak gibilerine laf dokundurmazlar

Yabancı, güçlü bir teknik direktör şart. Takımı genç yerliler + yabancılar şeklinde kuracak birisi.

Muslera
**** Chedjou **** ****
Melo ****
**** Sneijder Bruma

stoper için Semih/Koray/Zan.. Bekler Tarık/Furkan/HakanB... Orta alan EmreÇ/Furkan/Birhan.. Kanat S.Gümüş/Olcan.. Forvet S.Gümüş/Umut

Selçuk, Burak, Veysel, Yekta, Aydın, Yasin Kadro Dışı. Galatasaray'a katabilecek hiç bir şeyi yok bu isimlerin. Allah'ı para bunların. Tembel yeteneksiz artist yerliler.

Staddakilerden Burak ve Selcuk icin ozel kufurler etmesini istiyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bugünki GSC Menüsinde: ,,Kelle paça"

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt