- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
çöp dedi geçen ona çok bilmişlerAdem Büyük' ü izleyin ve Burak yerine bizim takımda oynadığını hayal edin...Çok beğendiğim bir forvet oyuncusu, Mevlüt yerine onun için çaba gösterilse kolaylıkla alınırdı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çöp dedi geçen ona çok bilmişlerAdem Büyük' ü izleyin ve Burak yerine bizim takımda oynadığını hayal edin...Çok beğendiğim bir forvet oyuncusu, Mevlüt yerine onun için çaba gösterilse kolaylıkla alınırdı...
bol bol sneijder tezauhatı da yapın. sneijderi bu sırtlanlara yedirmeyelimstada dogru yola cıkıyorum . umarım hocayı gönderebiliriz. bugün tek isteğim hocayı göndermek. maçın önemi yok
stada dogru yola cıkıyorum . umarım hocayı gönderebiliriz. bugün tek isteğim hocayı göndermek. maçın önemi yok
Sakatlık dileklerine katılmam mümkün değil.adalet diye bişey varsa hem selçuk hem burak sakatlanır ve uzun süre forma görmez
başka yolu yok gibi abi.GS hep adaletten yana bi kulüptü ama daha kendi içinde adaleti sağlayamıyo.haketmeyenler formayı terletiyo hala.Sakatlık dileklerine katılmam mümkün değil.
hem mücadele etmeyen adamın sakatlandığı nerede görülmüş? Ben koşu bandında yürüyerek 90 dakikada mesafe katediyorum onlar kadar.
Staddakilerden Burak ve Selcuk icin ozel kufurler etmesini istiyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi