STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

yerli yıldızlarımız resital sundu. sneijder 2.yarı girip maçı çevirsin diye beklerler ancak

Son zamanların en mal oyuncular topluluğu ve an basiretsiz teknik direktörü ile mücadele ediyor taraftar. Ruhsuz herifler.

Selcuk cok ama cok kötü bir futbolcu
Melo yok Wes yok Drogba yok hangi bahanenin arkasina siginacak sabotör herif

nedense hiç üzülmüyorum..prandelli gidene kadar herkesten enaz 4 tane yiyelim umrumda bile olmaz...

Tarik ve Veysel için o kadar para ödedikten sonra yeniden Sabri tercih edilmesi Prandelli'nin 1304939343493493.nci saçma karari.

fark yiyelim yine de şu italyan, selçuk-burak kardeşleri de alıp defolup gitsin

Sadece hocayı göndermekle bu takım düzelmez..Yekta,Burak,Selçuk,Veysel,Hamit,Xemaili vs.. bunlarıda kadro dışı bırakmadıktan sonra 8. olduğumuz sezonu tekrarlarız

Ya Selçuk Sneijder yüzünden oynayamıyordu baksanıza süper oynuyor şimdi.

Çok çalışıyoruz, daha iyi olacağız. 4.yıldızı alacağız. Bruma istediklerimizi yapmıyor. Burak Selçuk yapıyorlar... mükemmel oynuyorlar, onlar dünya starı.
Sneijder'i taktik gereği oynatmadım, mücadeleci bir takım kurdum. İnanılmaz mücadele eden Hamit Selçuk Burak gibi oyuncuları 90 dakika sahada tuttum.

Hocanın açıklamaları bu şekilde olur maç sonu muhtemelen.

O kadar bitikler ki adamlar güya baskılı başlayalım pres yapalım görsün herkes dediler 10 dakika da söndüler :D Gülüyorum artık ağlanacak halimize..

Bu adam giderse gene yabancı bir hoca gelmesi lazım bu takıma yoksa gene burakla selcugu kesemezler.

Orta sahayı geçemeyen aciz bir takım yine. Kasımpaşa bizden önde karşılıyor oyunu

Valla ayıp yaa 20 kere yazıdgım mesajı sildim en sonunda yazamadım hepsi kufur içeriyo.

Geri
Üst Alt