STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

pozisyonda en suçsuz muslera.ki musleraya bayılmayan biri olarak söylüyorum.selçuk hamitten bile ağır lanet olsun hepsine.selçuk sıkıştı mı at semihe musleraya bombayı.golden 2-3 dakika önce de olmuştu benzeri pozisyon.

Selçuğu ıslıklasalar ne olacak diğer yerliler selçuk ve buraktan çokmu kaliteli oyuncu çöplüğüne döndük resmen hepsi birbirinden kalitesiz.

Halilodzic tarzı bir adam lazım eli sopalı.

Selçuk
Burak
Yekta
Veysel
Dzemaili

Liste büyür. Bunları şak diye kesecek adam lazım.

Emre Çolak çıkar Dzemaili girer Olcan çıkar Hakan Balta girer Prandelli'nin yapacağı değişiklik anca bu olur.Bide Umut'u alır Burak'ın yanına iyice batırır.

selçuk bi moka yaramıyor ilk yarının açık ara en kötü oyuncusu. ayakta bile duramıyor, golde de asiste yardım etmiş. burak ta berbat. en iyimiz sabri zaten sabri her zaman takım kötüyken en iyi oyuncu olmuştur nedense :)

Selcuk ve burakla devam etsinler. 2. Yari eray girsin yanina tarik ve defansada artik bulsunlar bir yerli tamamdir. 11 cengaver oynasin at kostursun. Albayrak devam etsin yerlileri kollasin gorelim hallerini

Wesi kesti ya prandelli hemen selçuğu oldu sana selçukdinho burak oldu sana lionel burak aferim hocam aferim beklediğimiz gibi rezilliklerine devam :S

3lü ortasahayla oynayınca ortasahayı geçeceğini sanan futbol cahili td

Daha hala bu sene şampiyonluk bekliyorsunuz şu takımdan...Bu yıl kaybedildi sayılıp önümüzdeki sezonun planlaması yapılmalı, gelecek TD de buna göre seçilmeli...

Melih Cemali oyuna girmeli diyor niyeti bozmuş yarım deste dizdirecek bizim ruhsuzlara.

selçuk nasıl 4 milyon alıyor lan inanamıyorum. veyseli koysan oda bu kadar oynar.

Pirelli hala 3 statik orta sahayla oynuyor, kanat yok ve forvette Kral var. Hal böyle olunca tek sutumuz Olcan'in isyanla tribüne göndermesi

Sneijder sizi .... cok seyim var yazicakk nefret ettirdiniz futboldan kaleye gidemedik nasil kendi sahamizdayiz 11000 kisi bile.fazla size

Maci kapatin renkdaskar. Sinirlenmeye hic gerek yok. Zaten yenilecegiz

nedense hiç üzülmüyorum..prandelli gidene kadar herkesten enaz 4 tane yiyelim umrumda bile olmaz...

Ee prandeli gidince? Yerine gelen teknik direktöre "enkaz" bırakacak öyle mi? Ondan sonra o da başarısız diye kovulacak. Böyle böyle sonsuz döngü olur. Ben de istiyorum gitmesini, inşallah bu maçın ardından hemen kovulur.

Tellesin pozisyonu net penaltı
alper ve ggnin pozisyonları düşünülünce 3 kez falan kullanmamız lazım

F.T. geri gelsin

Bu takimi ancak o kurtarabilir

şike mike konuşmayin, b.k halimizden kurtulmak istiyorsaniz adam geri gelmeli

Muslera-Sinan
Chedjou-Balta

değişiklikleri olmalı. Muslera ve Ched Selçuk'un moralini bozuyor.

Geri
Üst Alt