STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

1. Dünkü şansal buyukanin aciklamalarindan sonra bi kez daha sorunun prandelliden kaynklanmadigini anladim.

2. Bence en büyük sorun yerli oyuncularin akilalmaz formsuzluklari.

3. Ben prandellinin kotu teknik adam oldugunu düşünmüyorum, ama bu ortamda kendini rahat hissetmedigini ve oyuncularin onu sabote etmek için elinden geleni yaptiklarini düşünüyorum.

4. Burak ve selcugun mutlaka yedek bırakılması lazım.

5. Emre çolak, sabri ve umuta şans verilmeli.

ebd1af1eee4fbc70201d8f384cca0653.jpg

Dzemaili yerne Hamiti koydunmu cuk oturur yılın kadrosu olur Pardon pardon sağdaki Sabriymiş sildim kadroyu gözü kapalı kan emici hoca kuyusu kazıcısını çıkardınmı yılın kadrosu olur

Muslera
Tarık-Koray-Semih-Telles
Chedjou
Hamit-Melo-Wesley-Olcan
Umut

Sabriyi hemen kadrolara koyanlar çıkmış, allah bilir ne durumda bu herif şu an.

I am the one who knocks!

----------Sinan B.---------
Tarık---Koray--Gökhan---Hakan
------------Melo----------
Bruma------Furkan------Olcan
-----------Sneijder--------
-----------Pandev--------

*İkinci yarı Sinan Gümüş , Olcan'ın yerine
*İkinci yarının ortalarında Furkan'ın yerine Birhan.
*Yine ikinci yarının ortalarında Bruma'nın yerine de Hamit.

Zorlanmadan kazanırız. Takıma revizyon şart.

Prandelli ile devam edildiği sürece hicbir maçı izlemeyeceğim.Ayrıca sadece Prandelli yetmez Selcuk ve Burak'da bir an evvel takımdan uzaklastırılmalı.Ama biz bunları söylesek de birsey değismeyecek.Koca Galatasaray futbol takımını Albayrak yönetiyor.Rezalet.

Son düzenleme:
Prandelli gönderilmedi tamam eyvallah. Ama allah aşkına şu takıma neşteri vursun adam akıllı bi revizyon yapsın şu maça. Bi de öyle görelim, bişeyler denensin yeter ki. Aynı hatalar tekrarlanmasın.

Selçuk yerine Birhan oynasın Furkan oynasın fahiş hatalar yapsınlar kızan şerefsizdir.Bu adam bitik,2,5 senedir top oynamıyor.Sabote ediyor takımı net bir şekilde.29 yaşında henüz.Ayhan'ın 35 yaşındaki halinden beter.Ayhan en azından adam kovalıyordu kendini attırsa da.

Bu maç bizim ve Prandelli'nin geleceğini belirleyecek , çok çok kritik bir maç...

Ya Prandelli gereken neşteri vurur , bu maç büyük bir revizyona gider , böylece hem bizi hem de kendini kurtarmış olur...

Yok yine kadro yerine sistem değiştirirse geçmiş olsun , kendisi kovulur biz de daha büyük bir kaosa gireriz...

olcanın da burak ve selçukdan aşağı kalır yanı yok. salmış göbeği.hiç bir şey yapamıyor.

Kendi evimizde oynuyoruz ama Prandelli yine korkak bir kadroyla sahada olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

saldim cayira mevlam kayira:

muslera
sabri--zan/balta--semih--telles
---melo---furkan---
hamit---sneijder---olcan
bruma

Son düzenleme:
Kaybederiz. Kazaniriz diyen yalan söyler. Artik evimizde ki maclara bile özgüvensiz cikiyoruz. Yaziklar olsun sana Prandelli. Skor her ne olursa olsun 90 dakika "Prandelli istifa" diye inlemeli. Defol artik, DEFOL!

tahminim 3-0 veya 4-0 yeniliriz.. skor taraftarı yine başlar prandelli istifa diye.

Ins bir 5 daha yeriz ve bu rezil herif kovulur

Yoksa dortmund'a karsi tarihi hezimet yiyecegiz 8tas'in rekorunu kiracagiz

Bu arada mdya gaziyla acilan konu basliklarjna baktim: GS taraftari harbiden futboldan anlamiyor.

Iyice soguttular adami. Boyle devam ederse birakirim takim tutmayi. 7/24 GS ile yasiyoruz ama goruyorum ki ben bosu bosuna kendimi yiyorum.

sen mi anlıyorsun?

Geri
Üst Alt