STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

.............Muslera
Sabri semih chedjou tarik
Olcan melo selcuk bruma
.......sneijder
.........burak

Nasil oynicaz cok merak ediyorum. Az kaldi cok az... Eger maglup duruma dusersek Prandelli istifasini vermeden cikamaz o staddan :)

Sabri bu maçta şans bulur.En azından sonradan girer.Prandelli yağcılık yapar yeni yönetimine.

Adem Büyük, Burak için güzel şeyler söylemiş
Bu tarz efendi adamları seviyorum
Camialara oyunculara saygısı mükemmel
Birde Balıkesir kalecisi vardı misal
İki karakter arası uçurum

Melo ve Chedjou'nun sakat oldugunu varsayarsak

----------Muslera-------
Tarik-Semih-Koray-Telles
------Hamit-Selcuk-----
Bruma--Sneijder--Olcan
----------Pandev--------

Bruma Pandev ve Koray artik ilk 11e girmeli

sabrinin 11lere yazildigi gunleride mi gorecektik bu forumda :D

Sabri kadar taş düşsün başınıza. Adam ne halde kim bilir bakıyorum herkes hemen ilk 11'e yazıyor.

Trabzon tayfasından işe yarayabilecek tek adam Olcan. Umutu da sadece çaresizlikten yazıyorum.

Maşallah orta sahamızı elini kolunu sallayarak geçiyor her takım, oraya acilen Chedjou monte edilmeli Melonun yanına. Bu adam orada daha çok yarar işimize.

Sabrinin hali nasıl bilmiyorum, ilk 11 oynayabilecek halde olduğunu hiç düşünmüyorum açıkçası. Tarik ve Veysel birbirinden beter bek olarak. Onun için Furkan oynasın orada.

Ne yazık ki bir tane bile vasat bekimiz yok. Hepsi leş oğlu leş. Onun için kimi oynatirsan oynat fark etmez. Önüne en azından kanat oyuncusu koymak lazım, yoksa son 10 maç olduğu gibi bekler tek başına kalınca bir bok yapamıyor.

Ölü ve takimi sabote eden heriflerin sahada dökülmesini seyredecegimize genc oyuncuların oynayip tecrübe kazanmasini tercih ederim.

RADIKAL KARARLAR ALINMALI !!!

---------------Muslera----------------
Furkan Semih Koray Telles
----------Hamit---Chedjou----------
Bruma------Sneijder------Olcan
-----------------Umut-------------------

EDIT: melo yokmuş değiştirdim 11 imi.

I am the one who knocks!

Son düzenleme:
Yılmaz Vural da Mustafa Denizlide canlı yayında ben olsam defansı kom ple yerlilerden kurarım tüm yabancıları ileride kullanırım dedi..Kadro reçetesi iki hocaya göre bu..

Sabri kadar taş düşsün başınıza. Adam ne halde kim bilir bakıyorum herkes hemen ilk 11'e yazıyor.

I am the one who knocks!

Böyle adamlar hocaya akıl veriyor işte...Adam en iyi zamanında maç başı 25 kademe hatası yapıp pas atmaktan aciz oynar...

Ben diyorum bugünkü durumu taraftar hak ediyor...Müstehak bunlara her şey...

..................Muslera.............

Hamit....Semih.... Balta.....Telles

Olcan.....Sneijder....Emre...Bruma

.........Pandev..........Umut........

muslera
sabri semih chedjou tarık
hamit dzemaili yekta selçuk şino
burak

Böyle adamlar hocaya akıl veriyor işte...Adam en iyi zamanında maç başı 25 kademe hatası yapıp pas atmaktan aciz oynar...

Aynen öyle kardeşim. Hadi oynayacak diyelim yine 2-3 maç sonra Sabriye iök sövenler onun oynamasını isteyenler olacak.

Şaka gibi ya 30 yaşına gelmiş ve 10 yıldır yerinde saymış ve kendini bir gram bile geliştirememiş heriften medet umuyorlar.

Insan 10 senede orta açmasını öğrenemez mi ya. Gidersin antrenmanlardan sonra özel çalışırsın, bu kadar zor mu, istediğin her imkan ver elinde. Rezil herif ya.

I am the one who knocks!

..................Muslera.............

Hamit....Semih.... Balta.....Telles

Olcan.....Sneijder....Emre...Bruma

.........Pandev..........Umut........
Kardeş taktik güzel ama bu taktikle darmadağan olabilme ihtimalimiz de yüksek. Orta sahanın boy ortalaması 1 50 . hücumda süper ama savunma patlar.

iddiada kasımpaşaya oynuyorum

Dün bir konu açılmıştı forumda, takımımızın dizilişi bu şekilde olmalıdır diye. Onu görünce artık Prandelli'ye kızmaktan vazgeçtim. Cidden bunlara her şey müstehak. Prandelli'yi yollamayacaksın, her maç 4-3-1-2 ile çıkacaksın, Sabri'yi hemen ilk 11'e alacaksın, takıma 5 sene ne orta saha ne santrafor almayacaksın ve Burak-Selçuk'u izleteceksin bunlara. Daha çok uzun süre işkence çekmeleri gerekiyor, başka türlü akılları başlarına gelmez çünkü.

Kardeş taktik güzel ama bu taktikle darmadağan olabilme ihtimalimiz de yüksek. Orta sahanın boy ortalaması 1 50 . hücumda süper ama savunma patlar.

Selçuklu Melo kadro 4 yedi..Ondan kötü olmaz hem bu kadrodan top çalmak çok zor baskı kuracağımızda bi gerçek..Denemedik bi bu kadro kaldı.Burak Selçuk olmadan Brumalı Çolaklı ilk 11 hem sağ bekde Tarık Veysel yenilen 8 gol yerine orada Hamit top tutar ileri çıkar Rieralı sol kanat gibi oyunu sağdan kurabiliriz..

Beyler artık Chedjou'nun ön liberoya geçmesi lazım. Melo defansif olarak cidden iyi değil. Melo standart ortasahanın ortası gibi oynuyor artık. Hazır bu hafta Melo da yokken, Chedjou-Furkan/Emre-Şino ortasahası denenmeli.

Muslera
Tarık-Semih-Koray-Telles
Chedjou
Hamid-Wesley-Emre-Olcan
Pandev

Prandelli kadro ve dizilişte her zamanki gibi saçmalarsa Kasımpaşa 3-4 tane sallar çok rahat.

Taraftar olarak maksimum 10.000 kişi olacaktır diye tahmin ediyorum bu arada.

Geri
Üst Alt