STSL 14/15 H:8 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S | 31 Ekim

Bildiğin şantaj var takımın içinde.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
paramiz yok diye sneijderi bu çirkin seylerle satmak istiyorsalar, ne kadar adi ve kendi oyuncularina saygisiz oldugunu gösteriyor entelektüel yönetim.

ulen bu adam olmazsa son 2 sene kazandigimiz kupalar ve yendigimiz maçlari nasil yenecektik nankör insanlar?

Ayrıca bu maçta fark yiyeceksek bu Sabri yüzünden değil Selçuk ve sneijderin oynatılmamasından dolayı yiycez

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Selcukun oynatilmamasi yuzundenmi ? Oynatilmasa 40 yildir bekleyipte bulamadigim bisey derdimde yine oynuyor, simdi kadrolara baktimda... Yanlislik oldu galiba

----------------

B1SnJlWIAAAkZV-.jpg

B1SnKy6IEAAWvoc.jpg

Skor tahminleri alim ???

* LG G2 Tapatalk *

Selcukun oynatilmamasi yuzundenmi ? Oynatilmasa 40 yildir bekleyipte bulamadigim bisey derdimde yine oynuyor, simdi kadrolara baktimda... Yanlislik oldu galiba

Cümle düşük oldu galiba Selçuk'un oynaması sneijderin oynamaması demek istemiştim :)

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sneijder'i kesmesinin sebebi mücadeleci takım istediği içinmiş yorumcu öyle dedi dağılın..

Bu maç Kasımpaşa'yı destekleyeceğim...Umarım 4 tane de Paşa atar...

Sneijder nasıl oynamaz... Selcuk niye oynar rezil niye oynar ?

Aylardır A takım ile yapmayan zevzek herif ne diye pat diye 11 e girer , hem de Babel'in karşısına ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yahu salak yerine koymayin milleti? Ulan bu millet oyuncaginiz mi oldu ülke de?

Sneijder'i yönetim göndermek istiyor iste. Nedeni belli degil mi? Mali durumumuz.. Öyle bitmis durumdayiz ki, para icin en iyi oyuncugumuz gönderiyoruz.

Son derece vizyonsuz ve kalitesiz bir yönetime sahibiz. Allah kahretsin. Valla kötü günler bekliyor bizi.

Taraftar acilen protesto etmeli.

İlk düdükle beraber top bizim takımın ayağına gelince yuhalamalı taraftar, ıslıklamalı takımdaki karaktersiz yerlileri. Bu maçı mutlaka kaybetmeliyiz, bu maçı kazanmak bize zarar verecek. Umarım farklı bir mağlubiyet alırız.

. İtalyan hoca, maç öncesinde yaptığı açıklamada, "Sneijder'in olmaması teknik bir durum. Benim seçimim" diye konuştu.

Geri
Üst Alt